Kaskadininko paslaugų atsisakęs Nicolas Cage’as patyrė traumą

Filmavimo aikštelėje atsisakyti kaskadininko paslaugų ir pačiam atlikti triukus pavojinga. Tai patyrė „Oskaro“ ir Auksinio gaublio laureatas 53-ejų Nicolas Cage’as per trilerio „211“ filmavimą Sofijoje (Bulgarija).

Nesėkmių persekiojamas N.Cage’as susižalojo trilerio „211“ filmavimo aikštelėje.
Nesėkmių persekiojamas N.Cage’as susižalojo trilerio „211“ filmavimo aikštelėje.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 28, 2017, 9:47 PM

Yorko Shackletono (42 m.) režisuojamame filme apie banko apiplėšimą N.Cage’as atlieka pagrindinį policijos pareigūno vaidmenį. Per vieną triuką jis susižeidė koją.

Į garsią Bulgarijos kino studiją „Boyana Film“ atvykę medikai nustatė lūžį, dėl kurio gali kilti komplikacijų. Jie aktoriui patarė vykti gydytis į namus. Nicolas tuoj pat išskrido į JAV.

Pastaruoju metu N.Cage’ui nesiseka: jis kviečiamas filmuotis ne itin ryškiuose filmuose, kritikų pliekiamuose trileriuose. Pernai aktorius gavo epizodinį vaidmenį Oliverio Stone’o biografiniame filme „Snowdenas“, o 2012 m. ekranuose pasirodęs filmo „Tamsos baikeris“ tęsinys „Keršto demonas“ patyrė nesėkmę.

N.Cage’as turi nemalonumų ir dėl vyresniojo sūnaus Westono (26 m.): prieš metus jis neblaivus sukėlė avariją, bet pabėgo iš įvykio vietos ir sprukdamas nuo policijos automobiliu rėžėsi į medį.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.