Dainininkės Kylie Minogue berniukas žaisliukas pasipustė padus

Dainininkė Kylie Minogue (48 m.) – daugelio garsių bei įtakingų vyrų svajonių moteris. Nepaisydama to, australė pasirinko kur kas jaunesnį, bet niekuo neišsiskiriantį partnerį – aktorių Joshuą Sasse’ą (29 m.), rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“. Šis netrukus ją iškeitė į kitą.

 K.Minogue ir J.Sasse’as.<br> "ViDA Press" nuotr. 
 K.Minogue ir J.Sasse’as.<br> "ViDA Press" nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 11, 2017, 8:16 AM

Atlikėja K.Minogue draugavo su tokiais dainininkais kaip amerikietis Lenny Kravitzas ir britas Robbie Williamsas, bet nė karto taip ir neištekėjo.

Neseniai Kylie širdį sudaužė iš Didžiosios Britanijos kilęs J.Sasse’as. Garsioji dainininkė jau svajojo apie vestuves su aktoriumi, kuris nei talentu, nei honorarais toli gražu jai neprilygsta.

„Žinau, kad niekas nenorės tapti ponu Minogue’u, todėl po vestuvių pasikeisiu pavardę – tapsiu Sasse“, – džiugiai planavo K.Minogue.

Viltys sudužo. Paaiškėjo, kad tuo metu, kai atlikėja puoselėjo ateities planus, išrinktasis mėgavosi ispanų aktorės Martos Milans (35 m.) meile.

M.Milans – geidžiama nuotaka. Madride gimusi ir užaugusi Marta gavo puikų išsilavinimą Ispanijoje ir JAV, moka septynias kalbas.

Jos tėvas – milijonierius, fermų ir sūrinių Burgose (Šiaurės Ispanijos provincija) savininkas.

Manoma, kad J.Sasse’o sprendimui įtakos turėjo ne tik M.Milans žavesys, bet ir jos socialinė padėtis.

Vis dėlto su K.Minogue išsiskyręs aktorius liko prie suskilusios geldos – apie ilgalaikius santykius su M.Milans jis kol kas gali tik pasvajoti.

Aukštuomenės gyvenimo apžvalgininkai nuolat diskutuoja, kodėl žlugo K.Minogue ir J.Sasse’o santykiai. Bene taikliausiai priežastis įvardijo Didžiosios Britanijos žurnalistė Liz Jones.

„Mieloji Kylie, veikiausiai žinai, kad 20 metų amžiaus skirtumas niekuomet nebuvo naudingas partnerystei, – rašė ji portale „MailOnline“. – Yra daugybė problemų, kurių neišspręsi botulino injekcijomis ar pasitelkusi lazerinę vokų korekciją.

Tu teisingai pastebėjai, kad niekas nenori būti ponu Minogue’u. Joshua suprato, kad jūsų šeimoje jam visą gyvenimą tektų griežti antruoju smuiku.“

Žurnalistė L.Jones kandžiai atsiliepė ir apie aktorių, kuris mėgavosi garsios dainininkės globa.

„Tu jam buvai tarsi mamytė, – atvirame laiške dainininkei K.Minogue rašė L.Jones. – Išmokei jį daugelio dalykų, pavyzdžiui, rytais valyti liežuvį. Apie tai jis anksčiau nė nepagalvodavo.

Tu dovanodavai jam kašmyrinius „N.Peal“ megztinius ir vintažinį „Rolex“ laikrodį, pagamintą jo gimimo metais.

Niekada nekartok lemtingų klaidų. Moters pranašumas prieš vyrą – tarsi piktybinis auglys. Į jį daug metų nekreipi dėmesio, o paskui būna pernelyg vėlu.

Ir paskutinis patarimas: su berniukais žaisliukais nesirodyk ant raudonojo kilimo. Ten jie jaučiasi tarsi rankinis krepšys, neatiduotas į bagažo skyrių ir visur tampomas. Atkreipk dėmesį į normalius, pasiturinčius vyrus, kurie tau tinka į porą.“

Parengė Ona Kacėnaitė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.