Iššūkis Inetai Stasiulytei – suvaidinti Kšištofą Lavrinovičių

Eteryje – paskutinė šį sezoną „Pakartok!“ laida. Analogų Lietuvoje neturintis parodijų šou kiekvieną savaitę juokina žiūrovus iki ašarų. Bene daugiausiai komplimentų sulaukia aktorė Ineta Stasiulytė. Žinomos moters gebėjimas suvaidinti kitus paperka net didžiausius skeptikus. Visus I. Stasiulytės pasirodymus lydi liaupsės ir susižavėjimas. Ne išimtis ir šis vakaras – moteris savo voke rado užrašą „Broliai Lavrinovičiai“. 

 Ineta Stasiulytė parodijavo Kšištofą Lavrinovičių. 
 Ineta Stasiulytė parodijavo Kšištofą Lavrinovičių. 
 Ineta Stasiulytė parodijavo Kšištofą Lavrinovičių. 
 Ineta Stasiulytė parodijavo Kšištofą Lavrinovičių. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 22, 2017, 2:57 PM, atnaujinta May 22, 2017, 2:59 PM

„Pirmiausia man reikėjo su jais abiem susipažinti. Aš, kaip ir visa Lietuva, jų neskiriu. Kokie jie abu faini, ką reikės išsirinkti?“, – sakė aktorė. Tačiau peržiūrėjusi gausybę interviu su garsiaisiais broliais, „Pakartok!“ žvaigždė pakeis nuomonę. „Jie visiškai skirtingi, skirtingai šneka. Dabar jau aš ir pagal kalbėjimą atskirčiau, kuris yra kuris“, – laidoje kalbėjo I. Stasiulytė. 

Aktorei reikėjo rinktis – ar Darjušo charakteris, kuris jai yra artimesnis, ar Kšištofo kalbėjimas, kurį geriau pavyko atkartoti. „Pasirodymą užsimaniau atlikti su krepšininko sportine apranga. Bandžiau surasti kontaktą, kas juos pažįsta, ir suradau“, – juokėsi Kšištofą vaidinti pasirinkusi I. Stasiulytė.

„Esu ketvirtoje laidoje sakęs, kad Ineta yra juokingiausia moteris Lietuvoje. Tai dabar noriu pasakyti, kad ji yra juokingiausias žmogus Lietuvoje. Ji aplenkia visus vyrus. Ačiū tau už visą sezoną“, – sakė M. Katleris. 

„Per tiek laiko jau tiek visko prisakiau... Tai yra pasaulinio lygio numeriai“, – komplimentų negailėjo K. Kazlauskaitė. 

„Žiūrėjau pasirodymą ir galvojau, kad tik jis nesibaigtų. Myliu tave“, – susižavėjimo neslėpė G. Ivanauskas. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.