Garsus ekstrasensas Maksimas Gordejevas neapsaugojo motinos nuo mirtinos ligos

„Tai, kas atsitinka mūsų kūnui, lemia mūsų nuvarginta siela“, – teigė garsus ukrainiečių ekstrasensas Maksimas Gordejevas (30 m.), vienoje Lietuvos TV laidų prabilęs apie skaudžius išgyvenimus, apie kuriuos iki šiol viešumoje nebuvo nė užsiminęs.

M.Gordejevo motiną pakirto vėžys.
M.Gordejevo motiną pakirto vėžys.
M.Gordejevas
M.Gordejevas
M.Gordejevo motiną pakirto vėžys.
M.Gordejevo motiną pakirto vėžys.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 19, 2017, 7:58 PM

Viena ryškiausių asmenybių ekstrasensų pasaulyje M.Gordejevas, kurio sugebėjimais žavisi tūkstančiai žmonių, išgarsėjo pasirodęs populiarioje vieno Rusijos TV kanalo laidoje „Ekstrasensų mūšis“. Lietuvos žiūrovai jį įsidėmėjo LNK laidoje „Anapus nežinomybės“.

Neseniai garsusis ukrainietis filmavosi TV3 gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“.

„Pirmą kartą papasakosiu apie savo sunkiausią išgyvenimą – mamos mirtį“, – prisipažino vyras, kūrybinę grupę pakvietęs į savo namus Ukrainoje.

Svarbiausią žmogų sėkmės lydimo ekstrasenso gyvenime pasiglemžė vėžys. Maksimas įsitikinęs, kad šios ligos priežastis – depresija.

„Mano mama iš pradžių susirgo ne vėžiu, o depresija. Ji nepakėlė santuokos – kankinosi ir nematė išeities. Vėžys – pirmiausia emocinė būsena. Tai liga, kuri lėtai ėda iš vidaus. Patys to nesuprasdami naikiname save.

Visa, kas atsitinka žmogaus kūnui, – to, kas įvyko anksčiau sieloje, padariniai. Liga atsiranda energetiniu lygiu ir tada ją dar galima išgydyti. Bet jeigu liga pasiekia kūną, reikia kreiptis į medikus, o ne į ekstrasensus.

Atgaivindami sielą galime grąžinti energiją, bet tuo pat metu reikia gydyti kūną. Gydant vien kūną arba vien sielą rezultato nebus“, – apie dvasinio ir fizinio pradų darną bei tarpusavio priklausomybę aiškino M.Gordejevas.

Vyras prisiminė ir aplinkinių priekaištus, kurių išgirdo iškart po 53 metų motinos mirties. Kaip jis, garsus ekstrasensas, nesugebėjo laiku pastebėti ligos ir jos išgydyti?

„Bet juk aš tik žmogus – negaliu vien stebėti ir jausti savo artimųjų“, – skėstelėjo rankomis M.Gordejevas, nuo kurio motina ilgai slėpė ligą.

Būdamas aštuoniolikos metų Maksimas išėjo iš namų, o mama liko gyventi su smurtaujančiu patėviu.

Vaikinas negalėjo ištverti patėvio smūgių ir stebėti, kaip mušama mama. O dar sunkiau, kad negalėjo nieko padaryti: mama norėjo gyventi su patėviu, Maksimas jos sprendimams neturėjo jokios įtakos.

„Žmonės bijo būti vieni. Žmonės be proto bijo, kad jų niekas daugiau nepamils, kad jie niekam daugiau nereikalingi. Kai šitaip manai, taip ir atsitinka.

Kai nuolat muša ir kartoja, kad tu niekam nereikalinga, kad tau nieko nepavyks, niekas tavęs nepamils, kad tu privalai būti tik jo, moteris užsidaro ir susitaiko su padėtimi. Išties, kas ją pamils, kam bus reikalinga, jeigu net tam alkoholikui nemiela? Baisu, kai žmonės taip gyvena“, – karščiavosi motinos netekęs M.Gordejevas.

Jis patarė moterims: jeigu esate patekusios į tokią padėtį, susirinkite daiktus ir kuo greičiau bėkite. Tokie žmonės niekada nebus jums artimi, jie visada mis jūsų energija, jus naikins, o jūs sirgsite.

„Nekenčiu žmogaus, kuris buvo šalia mamos, – neslėpė Maksimas. – Nesuprantu, kodėl ji pamilo jį, nesuprantu, kaip galėjo pakęsti smurtą.

Baisu, ką jis mums darė, bet aš taip mylėjau mamą, kad tikėdamas ja atleisdavau už skausmą. Ačiū Dievui, dabar to žmogaus nematau ir negirdžiu.“

Pasak Maksimo, kančia paremtas poros gyvenimas visiškai nerodo atsidavimo ir meilės – tai tik lytinė priklausomybė ir prieraišumas.

„Pagarbos ir meilės nebuvo, jie visiškai nesuprato vienas kito, – apie motinos ir jos vyro santykius pasakojo ekstrasensas. – Klausdavau mamos, kaip ji gali taip gyventi, ar nesupranta, kad tik kentės ir sirgs.

Jai buvo krūties ir gimdos vėžys. Vieną išoperavo, ji gavo šansą gyventi, keliauti toliau, keistis. Bet ne! Aš negalėjau jos perkalbėti, priversti pakeisti gyvenimo būdą, parsivežti į savo namus, nulemti už ją jos likimo. Niekas negali už kitus pasirinkti gyvenimo.“

Maksimas griežtas: neleiskite niekam savęs trypti, neleiskite, kad liga pasiektų kūną. Jei liga palietė tik sielą, jei jus užvaldė depresija, dar galima išgydyti.

Dabar M.Gordejevas užsibrėžęs tikslą atidaryti pagalbos centrą vėžiu sergantiems žmonėms.

„Aš labai noriu jiems padėti, – karštai kalbėjo vyras. – Ir noriu, kad visas pasaulis išgirstų: vėžį galima išgydyti, tik reikia gydyti ne tik kūną – reikia atgaivinti sielą. Noriu, kad kuo daugiau žmonių apie tai kalbėtų.“

Garsus ekstrasensas, praradęs mamą, kuri, anot jo, nuvyto be meilės ir vietoj šilumos gaudama šaltų smūgių paniro į depresiją, ragina visus: bėkite nuo blogų žmonių. Kodėl tai turite kęsti? Gyvenimas suteikia progą pasirinkti, tad būkite drąsūs, mokėkite savo likimą pakeisti į gera.

Parengė Milda Augulytė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.