Solidaus amžiaus įžymybės mėgaujasi keliasdešimčia metų jaunesnių mylimųjų dėmesiu

Savo amžiaus moterimis jie nusivylė. Jos jais – taip pat. Užtat jaunos gražuolės prie jų limpa kaip bitės prie nektaro. Ko reikia, kad užkariautum dviem ar trimis dešimtmečiais jaunesnių merginų širdis? - klausia „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

„Tinka į krikštatėvius“, – taip žiniasklaida komentavo šią nuotrauką, kurioje aktorius A.Pacino įamžintas su drauge Lucila.<br>„ViDa Press“ nuotr.
„Tinka į krikštatėvius“, – taip žiniasklaida komentavo šią nuotrauką, kurioje aktorius A.Pacino įamžintas su drauge Lucila.<br>„ViDa Press“ nuotr.
Šių metų pradžioje A.Schwarzeneggeris su naująja drauge H.Milligan lankėsi savo gimtojoje Austrijoje.<br>„Scanpix“ nuotr. 
Šių metų pradžioje A.Schwarzeneggeris su naująja drauge H.Milligan lankėsi savo gimtojoje Austrijoje.<br>„Scanpix“ nuotr. 
„Oskaro“ nominantas J.Woodsas šešerius metus draugavo su aktore A.Madison.<br>„Scanpix“ nuotr. 
„Oskaro“ nominantas J.Woodsas šešerius metus draugavo su aktore A.Madison.<br>„Scanpix“ nuotr. 
G.Clooney ir S.Keibler išsiskyrė po kelerių metų draugystės, nes jis nenorėjo kūdikio.<br>„Scanpix“ nuotr. 
G.Clooney ir S.Keibler išsiskyrė po kelerių metų draugystės, nes jis nenorėjo kūdikio.<br>„Scanpix“ nuotr. 
A.Alamuddin ir G.Clooney augina dvynius.<br>„Scanpix“ nuotr. 
A.Alamuddin ir G.Clooney augina dvynius.<br>„Scanpix“ nuotr. 
R.Huntington-Whiteley džiaugiasi, kad su J.Stathamu atrado stabilumą.<br>„Scanpix“ nuotr. 
R.Huntington-Whiteley džiaugiasi, kad su J.Stathamu atrado stabilumą.<br>„Scanpix“ nuotr. 
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Jul 7, 2017, 8:35 PM

Po kivirčų – karštesnė aistra

„Krikštatėvio“ žvaigždė, „Oskaro“ ir Auksinio gaublio laureatas Alas Pacino (77 m.) yra įsimylėjęs beveik 40 metų jaunesnę moterį – pametė galvą dėl nuostabių Lucilos Solá (38 m.) akių.

Lucila jam taip pat neabejinga. Nors pernai jie buvo ne juokais susipykę ir ketino skirtis, vėliau susitaikė.

Poros bičiuliai teigė, kad po kivirčų jie dar karščiau vienas kitą myli.

Su Lucila Alas susipažino 2009 metais – ji padėjo kurti filmą pagal Oscaro Wilde’o pjesę „Salomėja“. Tuomet jam buvo 69-eri, o jai – tik 30 metų.

Lucila gimė Argentinos prezidento Raulio Alfonsino atstovo spaudai Federico Polako šeimoje Buenos Airėse.

Kai mergina tapo artiste ir persikėlė į Holivudą, patyręs agentas jai patarė pasikeisti pavardę į Lotynų Amerikos stiliaus slapyvardį. Nuo tada ji save vadina Lucila Solá.

Su A.Pacino gražuolė gyvena daugiau kaip penkerius metus. Jie kartu augino Lucilos dukterį Camilą iš pirmosios jos santuokos su aktoriumi Maximo Morrone. Dabar Camilai – jau 19 metų, ji taip pat filmuojasi kine.

Lucila stengiasi visokeriopai palaikyti garsųjį draugą. Pavyzdžiui, visada lydi per raudonojo kilimo ceremonijas, ir jie puikiai atrodo kartu.

Ypač daug dėmesio pora sulaukė per apdovanojimus „Goldene Kamera“ 2013-ųjų žiemą – tąkart Lucila vilkėjo juodą nėrinių suknelę be apatinių, todėl visi galėjo pasigrožėti jos nepriekaištinga figūra.

Lemtinga pažintis sporto salėje

Dar prieš kokius septynerius metus niekam negalėjo šauti į galvą mintis, kad Arnoldas Schwarzeneggeris (70 m.) išsiskirs su žmona ir užmegs naują romaną. Ketvirtį amžiaus trukusi ir atrodžiusi nesugriaunama jo santuoka su Maria Schriver (61 m.) žlugo, kai paaiškėjo, kad prieš daugybę metų Schwarzeneggerių namų darbininkė Mildred Patricia Baena nuo jo pagimdė sūnų Josephą.

Arnis prisiekinėjo meilę žmonai ir maldavo atleisti, bet Marios širdies nesuminkštino. Jie išsiskyrė, nors oficialiai santuoka dar nenutraukta.

Dabar A.Schwarzeneggeris gyvena su moterimi, kuri už jį jaunesnė 28 metais. Su fizioterapeute Heather Milligan, kurios specializacija – sportinės traumos, A.Schwarzeneggeris susipažino sporto salėje. Jie draugauja nuo 2013 metų, netrukus kartu apsigyveno.

Pora daug keliauja – šių metų sausį lankėsi A.Schwarzeneggerio gimtinėje Austrijoje, kartu sportuoja.

Neseniai A.Schwarzeneggeris ir H.Milligan buvo pastebėti važinėjantys dviračiais Santa Monikos apylinkėse. Arnio garbei reikia pasakyti, kad Heather buvo ne taip jau lengva pasivyti anaiptol ne jauną draugą. Užtat Arnoldas šalia tokios moters gali būti ramus – jei patirs traumą, iškart sulauks kvalifikuotos pagalbos.

Apranga papiktino laidotuvininkus

Dviem „Oskarams“ nominuotas Jamesas Woodsas (70 m.) gali būti laikomas čempionu tarp garsenybių, mėgstančių jaunesnes drauges. Sykį jis buvo užmezgęs santykius su perpus jaunesne gražuole.

Filmų „Kartą Amerikoje“, „Kazino“ žvaigždė jau seniai nesusitikinėja su bendraamžėmis. Net šešerius metus jį siejo romantiški ryšiai su įspūdinga šviesiaplauke aktore Ashley Madison (31 m.).

J.Woodsas nė kiek nesidrovėjo didelio amžiaus skirtumo ir Ashley draugijoje jautėsi visiškai patogiai. Jis netgi atsivedė gražuolę į savo brolio laidotuves. Tai baigėsi skandalingai – J.Woodso palydovė segėjo itin trumpą sijonėlį ir per gedulingą ceremoniją elgėsi įžūliai, todėl daug bičiulių nusprendė su juo nutraukti santykius.

A.Madison vylėsi, kad J.Woodsas jai pasipirš, tačiau bergždžiai. Galiausiai aktorius ją paliko dėl dar jaunesnės draugės.

Kai 2013-aisiais J.Woodsas pasirodė filmo „White House Down“ premjeroje, visi neteko amo: jį lydėjo Kristen Bauguess, kuriai dabar – vos 23 metai.

Solidaus amžiaus aktorius atrodė įsimylėjęs kaip paauglys. Socialiniuose tinkluose jie keitėsi švelniomis žinutėmis. Kaip paaiškėjo iš jų, K.Bauguess ne itin gerai moka gramatiką. Pastebėjęs draugės neraštingumą J.Woodsas nesutriko ir parašė dar karščiau ją mylįs.

Vis dėlto aistringas romanas ilgai netruko. Kai policija aptiko K.Bauguess automobilyje narkotikų ir ją sulaikė, J.Woodsas nutarė viską baigti.

Santuokai nebuvo pribrendęs

Beveik prieš trejus metus teisininkę Amal Alamuddin (39 m.) vedusiam ir neseniai su ja dvynių susilaukusiam George’ui Clooney (56 m.) toli iki J.Woodso ar A.Pacino rekordų, bet ir jis yra draugavęs su daug jaunesne mergina.

Su Stacy Keibler (37 m.), buvusia imtynių čempione, kuri galiausiai tapo TV žvaigžde, aktorius susipažino 2006-aisiais per vakarėlį, surengtą po „Oskarų“ teikimo šventės. Jai tuo metu buvo 27-eri, o jam – jau 45-eri.

Kaip vėliau paaiškėjo, G.Clooney gerai žinojo, kas yra Stacy, domėjosi jos karjera.

„Mačiau jus „Šokiuose su žvaigždėmis“. Jums puikiai sekasi, būtinai turite laimėti“, – sakė jis S.Keibler, kuri tais metais bandė jėgas TV šokių konkurse.

G.Clooney suklydo – Stacy užėmė trečiąją vietą, tačiau tai visiškai nesutrukdė jų draugystei.

Po kiek laiko bičiuliški santykiai virto meilės romanu. Kai George’as pakvietė Stacy į savo vilą prie Komo ežero, ji grįžo apimta euforijos ir savo draugei prisipažino: „Aš laimingiausia mergina pasaulyje, aš pabuvojau rojuje!“

Maždaug po ketverių metų Stacy ir George’as išsiskyrė. Remiantis oficialia versija – dėl to, kad abu buvo pernelyg užsiėmę karjeros reikalais. O jei tikėsime ilgaliežuviais, S.Keibler nutarė, kad jau laikas kurti šeimą ir susilaukti vaikų, o G.Clooney nesijautė tam pasirengęs.

Nepraėjus nė metams S.Keibler ištekėjo, o netrukus pagimdė dukrą Avą. Šnekama, kad G.Clooney toks skubotumas nemaloniai nustebino, nes S.Keibler jam iš tiesų patiko.

Kentė mylimosios smurtą

Britų aktorius Jasonas Stathamas (49 m.), kurį išgarsino vaidmuo Guy Ritchie kriminalinėje komedijoje „Lok, stauk arba šauk“, yra susižadėjęs su 20 metų jaunesniu supermodeliu Rosie Huntington-Whiteley.

Šis vyras yra turėjęs skaudžios patirties su artimesnio jam amžiaus moterimi aktore Kelly Brook (37 m.). Pora draugavo septynerius metus, ilgainiui jų romanas virto tikra kančia.

Nors J.Stathamas rūsčios išvaizdos, iš tiesų yra minkšto charakterio ir jautrus.

K.Brook nuolat šokdino mylimąjį, šaipydavosi, kad jis niekada neduoda atkirčio, o kartais net užvoždavo. Galiausiai moteris paliko J.Stathamą dėl kolegos Billy Zane’o (51 m.).

Rosie po Kelly jam pasirodė tikras angelas. Jie susipažino 2010-aisiais Koačelos muzikos festivalyje JAV ir iki šiol džiaugiasi darniais santykiais.

„Su Jasonu atradau tai, ko visada ieškojau, – stabilumą. Net kai jo nėra šalia, jaučiuosi puikiai bet kuriame žemės kampelyje, nes žinau, kad jis manęs laukia namuose“, – džiaugėsi Rosie.

Atrodo, J.Stathamas rimtai nusiteikęs. Jis pasipiršo R.Huntington-Whiteley, o šių metų pradžioje paaiškėjo, kad pora turės kūdikį.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.