„Žiedų valdovo“ ir „Sostų karų“ žvaigždė Seanas Beanas vedė penktą kartą

Filmų sagos „Žiedų valdovas“ ir TV serialo „Sostų karai“ žvaigždė Seanas Beanas (58 m.) vedė penktą kartą. Aktorius amžiną meilę ir ištikimybę šį kartą prisiekė ilgametei draugei, buvusiai vaikų auklei Ashley Moore, kuri už jį jaunesnė 27 metais.

S.Beanas ir A.Moore.<br>„ViDA Press“ nuotr.
S.Beanas ir A.Moore.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 12, 2017, 1:15 PM

Santuokos ceremonija vyko išnuomotuose prabangiuose rūmuose, tačiau pokylis buvo palyginti kuklus – jame dalyvavo tik 40 poros artimųjų ir draugų.

„Niekada anksčiau nemačiau Seano tokio įsimylėjusio. Jis labai laimingas su Ashley. Jie nuostabiai kartu atrodo“, – sakė vienas S.Beano bičiulis.

Seanas ir Ashley draugavo penkerius metus. Aktorius pasipiršo jiems vos susipažinus.

„Atvirai kalbant, neplanavau daugiau vesti. Kita vertus, nemaniau, kad sutiksiu tokią nuostabią moterį. Su Ashley noriu praleisti visą likusį gyvenimą“, – sakė Seanas.

Su pirmąja žmona kirpėja Debra James aktorius susituokė 1981 metais. 1990-aisiais ekrano žvaigždė vedė aktorę Melanie Hill, su ja pragyveno 7 metus ir susilaukė dukterų Molly bei Lornos.

Dar būdamas vedęs aktorius užmezgė romaną su kolege Abigail Cruttenden. Pora susituokė 1997-aisiais, susilaukė dukters Evie ir po trejų metų išsiskyrė.

2008-aisiais S.Beanas įregistravo ketvirtą santuoką su aktore Georgina Sutcliffe ir su ja praleido dvejus metus.

Už Boromiro vaidmenį fantastiniame filme „Žiedų valdovas. Žiedo brolija“ S.Beanas pelnė JAV įsteigtą Ekrano aktorių gildijos apdovanojimą bei JAV Nacionalinės kino kritikų tarybos premiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kaip Lietuvos pramonė atsilieps į gynybos programas?