Būsimajame filme Džeimsas Bondas ves savo mylimąją

Naujo bondiados filmo, kol kas sąlygiškai pavadinto „Bondas 25“, prodiuseriai įtūžę – į viešumą prasiskverbė informacija apie įslaptintą dar tik rengiamos filmuoti istorijos siužetą, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Džeimsas Bondas (akt. D.Craigas) atsisveikins su viengungio statusu neatsispyręs Madlen Svan (akt. l.Seydoux) kerams.
Džeimsas Bondas (akt. D.Craigas) atsisveikins su viengungio statusu neatsispyręs Madlen Svan (akt. l.Seydoux) kerams.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 28, 2017, 9:54 AM

Staigmena: užkietėjęs mergišius Džeimsas Bondas, iš filmo į filmą keičiantis drauges kaip pirštines, veda! Agentą 007 vėl vaidins aktorius Danielis Craigas (49 m.), o slaptojo agento žmona tikriausiai taps naujausia jo mylimoji Madlen Svan, kurią 24-ajame bondiados filme „Spektras“ vaidino aktorė Lea Seydoux (32 m.).

Kaip papasakojo žiniasklaidai informuotas šaltinis, Džeimsas Bondas įsimylės, paliks slaptąją tarnybą ir ves. Tačiau ramus gyvenimas truks neilgai: į atsargą išėjusio agento 007 žmona nužudoma ir jis padarys viską, kad už ją atkeršytų.

Keršto troškimas privers superagentą prisiminti viską, ką sugeba, atlikti tyrimą, atskleisti nusikaltimą ir nubausti kaltininkus. Pasirodys, kad piktadarys, kurį reikia surasti ir sunaikinti, – nusikalstamo pasaulio genijus, vadovaujantis slaptai organizacijai „Sąjunga“.

Įdomiausia, kad garsiojo agento priešas ne tik neeilinio intelekto, bet ir aklas, tačiau tai netrukdo jam būti mirtinai pavojingam.

Beje, anksčiau Džeimsas Bondas jau buvo vedęs. Tai atsitiko šeštajame filme „Jos Didenybės slaptojoje tarnyboje“.

Pagrindinį herojų jame vaidino George’as Lazenby, o jo išrinktąja tapo Teresa (Treisi) di Vičenzo (akt. Diana Rigg), nusikalstamo pasaulio karaliaus Marko Andžo Drako duktė.

Iškart po vestuvių Treisi žūsta. Filme „Tik tavo akims“ Bondas atneša gėlių ant žmonos kapo.

D.Craigui naujasis filmas apie Bondą bus penktasis ir šįkart esą tikrai paskutinis. Aktorius ilgai tikino gerbėjus, kad nebevaidins agento 007 net už 100 milijonų dolerių, tačiau galiausiai ryžosi finaliniam akordui.

„Manau, kad tuo viskas baigsis. Tiesiog noriu gražiai išeiti. Džiaugiuosi, kad viskas taip susiklostė, negaliu sulaukti premjeros“, – sakė aktorius.

Tam reikės kantrybės – filmo premjera numatyta tik 2019 metų lapkričio 8 dieną, filmavimas prasidės kitąmet.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.