Arūnas Valinskas atskleidė, kokia yra jo sėkmės kaina

„Buvau populiarus, bet niekada – mėgstamas.“ Taip Arūnas Valinskas (50 m.) rašė apie save knygoje „Akiplėša, arba Tas ir Kitas Arūnas Valinskas“.

Arūnas Valinskas su žmona Inga.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Arūnas Valinskas su žmona Inga.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Arūnas Valinskas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Arūnas Valinskas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Arūnas Valinskas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Arūnas Valinskas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Arūnas Valinskas.<br>M.Patašiaus nuotr.
Arūnas Valinskas.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Nov 8, 2017, 11:03 AM

Kad ir kiek aštriausių, nemaloniausių ir nepatogiausių istorijų prisimintume apie A.Valinską – nuo jam skirtos baudos, kurią sumokėjo pilnu sunkvežimiu baltų monetų, iki atleidimo iš Seimo pirmininko pareigų, – po visų jų Arūnas iškyla kaip feniksas iš pelenų ir gyvena, dirba, kuria toliau.

Kaip tada galima būtų pavadinti sėkmingą žmogų Lietuvoje? Ar tas, kurį myli? Tas, kurį gerbia? Tas, kuris daug dirba? Ar tas, kurio bijo?

Viename interviu A.Valinskas yra pasakęs: „Charakterį aš turiu labai užknisantį. Anksčiau ar vėliau jis pribaigia žmones. Aš nesugebu atsiriboti nuo asmeniškumų, kai ko nematyti, nesuprasti. Netgi dėl kūrybos...“

A.Valinskas save laiko laisvamaniu: netiki aukštesnėmis jėgomis ar likimu. „Kiekvienas žmogus yra savo laimės kalvis“, – tvirtina televizijos laidų kūrėjas ir prodiuseris. Tai kas, jeigu ne likimas pažėrė pramogų verslo atstovui tokį spalvingą, įtemptą ir įdomų gyvenimą?

„Tai yra gyvenimo džiazas. Ir aš mėgstu tai daryti, aš mėgstu džiazuoti. Džiazas apskritai yra improvizacijos menas, kaip ir sugebėjimas išgyventi džiazą širdyje, jausti smegenyse ir stengtis, kad ta muzika skambėtų ne tik iš radijo imtuvo. Jeigu džiazas skamba visą gyvenimą, tai yra labai smagu gyventi, nes improvizacija yra, ko gero, pats smagiausias dalykas, ką tu gali sau leisti“, – savo gyvenimą apibūdina A.Valinskas ir priduria, kad nieko nėra baisiau už rutiną.

Edita Užaitė (36 m.) ir Natalija Bunkė (34 m.) „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Moterų balsas“ šį trečiadienį bandys išsiaiškinti, kokia ta sėkmės kaina ir ką teko dėl jos paaukoti Lietuvos žvaigždėms. A.Valinsko mylimas baleto artistas Nerijus Juška (41 m.) pateiks dar kitokią sėkmingo gyvenimo formulę.

Tiesioginė „Moterų balso“ laida „Lietuvos ryto“ televizijos eteryje – lapkričio 8 d. nuo 21.30 iki 22.30 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.