Apie nėščiąją žiauriai nužudžiusios gaujos vadą Quentinas Tarantino kuria filmą

Internete pasirodė daugiau žinių apie naują – devintąjį – amerikiečių režisieriaus Quentino Tarantino (54 m.) filmą. Jame išvysime ir ką tik JAV kalėjime mirusio nusikaltėlių gaujos „Šeima“ vadeivos Charleso Mansono personažą.

Q.Tarantino (kairėje) filme pasirodys ir nusikaltėlio Ch.Mansono personažas.<br>„Reuters“ ir AP nuotr.
Q.Tarantino (kairėje) filme pasirodys ir nusikaltėlio Ch.Mansono personažas.<br>„Reuters“ ir AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-11-25 08:39

Filmo siužetas rutuliosis apie režisieriaus Romano Polanskio nėščios žmonos Sharon Tate ir jos draugų nužudymą. Šį nusikaltimą įvykdė Ch.Mansono gaujos nariai.

Tačiau, kitaip negu anksčiau sklidę gandai, pagrindinis filmo taikinys nebus kruvinieji 1969-ųjų įvykiai, kai Los Andžele siautėjo Ch.Mansonas ir jo sekėjai.

Pats Q.Tarantino neseniai duotame interviu pabrėžė, kad „tai ne Ch.Mansonas, tai – 1969-ieji“.

Dėmesio centre atsidurs televizijos aktorius, kol kas sėkmingai sukūręs tik vieną vaidmenį. Jis su savo draugu ir sykiu dubleriu ieškos būdų atsidurti didžiajame ekrane.

„Bulvarinio skaitalo“ ir kitų kultinių filmų režisierius, „Oskaro“ laureatas dėl vaidmenų naujajame filme tarėsi su Bradu Pittu, Tomu Cruise’u ir Leonardu DiCaprio.

Kol kas nežinia, ar vaidins visi trys, ar liks tik du.

Scenarijų Q.Tarantino baigė dar prieš penkis mėnesius. Filmavimo darbus planuojama pradėti kitų metų birželį, filmo premjera numatyta 2019-aisiais. Kalbama, kad režisierius filmui užsiprašys apie 100 mln. dolerių biudžeto, jis taip pat turi galutinio montažo teisę.

Devintojoje Q.Tarantino juostoje bus Sh.Tate ir keturių jos draugų nužudymo scena. Sh.Tate vaidmenį režisierius nori skirti vienai populiariausių dabartinių Holivudo aktorių Margot Robbie – „Savižudžių būrio“ ir Martino Scorsese „Volstrito vilko“ žvaigždei.

Beje, pirmadienį paaiškėjo, kad Ch.Mansonas, kalėjęs iki gyvos galvos viename JAV kalėjimų, mirė sulaukęs 83 metų.

Kartu su vadeiva kaltais dėl devynių žmogžudysčių buvo pripažinti jo gaujos nariai. Po ilgo teismo proceso nusikaltėliai buvo nuteisti mirties bausme dujų kameroje, bet 1972 m. nuosprendis pakeistas įkalinimu iki gyvos galvos. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.