Visas santaupas iššvaistęs Nicolas Cage'as neatsispyrė keistiems pirkiniams

„Oskaro“ ir Auksinio gaublio laureatas Nicolas Cage’as (54 m.) neseniai prisipažino, kad iššvaistė kone visas 150 milijonų dolerių santaupas.

Nicolas Cage'as.<br>Scanpix nuotr.
Nicolas Cage'as.<br>Scanpix nuotr.
Nicolas Cage'as.<br>Scanpix nuotr.
Nicolas Cage'as.<br>Scanpix nuotr.
Nicolas Cage'as.<br>Scanpix nuotr.
Nicolas Cage'as.<br>Scanpix nuotr.
Nicolas Cage'as.<br>Scanpix nuotr.
Nicolas Cage'as.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Apr 6, 2018, 8:17 PM

Aktorius N.Cage’as pinigus leidžia labai keistiems pirkiniams. Pavyzdžiui, Naujajame Orleane už 3,45 mln. dolerių įsigijo dvarą, kuris kadaise priklausė žiauriai vergvaldei. Atrodo, aktorių suviliojo kalbos, kad name vaidenasi.

Įvairiose JAV valstijose N.Cage’as turi net 14 namų. Kalbama, kad kai kuriuose jis net nėra lankęsis.

Nekilnojamasis turtas – ne vienintelė vyro aistra. Pavyzdžiui, jis yra įsigijęs 1971 metais pagamintą automobilį „Lamborghini“, priklausiusį vienam Irano šachui.

Be to, aktorius prisipirko džiovintų Afrikos pigmėjų kaukolių, mat patikėjo legenda, kad jos turi mistinių galių, pereinančių savininkui. Sužinojęs, kad kolega Leonardo DiCaprio turi tiranozauro skeletą, N.Cage’as nutarė nušluostyti jam nosį ir juodojoje rinkoje įsigijo dinozauro kaukolę.

Tiesa, pirkinį po kurio laiko teko atiduoti Mongolijos valdžios atstovams, nes paaiškėjo, kad kaukolė vogta.

Nepasisekė aktoriui ir su kitu dideliu pirkiniu – komiksų kolekcija, kuri įvertinta daugiau kaip 1,6 mln. dolerių. Kolekcija iš jo namų buvo pavogta 2000 metais.

Neilgai egzistavo ir N.Cage’o namuose įrengtas zoologijos sodas, kuriame skirtingu metu gyveno kobros, ryklys, krokodilas, aštuonkojis. Prastai prižiūrimi gyvūnai nelaisvėje išgaišo.

Aktorius neseniai prisipažino, kad jam liko tik 25 milijonai dolerių. Jis linkęs parduoti nereikalingą nekilnojamąjį ir kitokį turtą, tačiau ekspertai tvirtina, kad jo būstų vertė krinta, o pigmėjų kaukolių kolekcija nieko nedomina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.