Laidoje „Patriotai“ – įtarimais apipintas Irenos Degutienės sūnaus namas

„Lietuvos ryto“ televizijos laida „Patriotai“ žiūrovų teismui pateikia dvi istorijas su įtarimų prieskoniais. Pirmoji – apie trijų vaikų mamą, kurios paskutinį būstą už svetimą skolą pardavė antstolė. Antroji – apie politikę Ireną Degutienę, kurios sūnus su žmona bei jos giminaičiais pasistatė tris namus, turėdami leidimą vienam, ir jokia valdiška institucija jiems nebaisi.

Laidos filmavimo akimirka.<br>Stop kadras. 
Laidos filmavimo akimirka.<br>Stop kadras. 
Laidos filmavimo akimirka.<br>Stop kadras. 
Laidos filmavimo akimirka.<br>Stop kadras. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 14, 2018, 4:52 PM

I.Degutienės sūnus išgarsėjo, kai sugebėjo paimti pinigus iš „Snoro“ banko, kai jis jau buvo uždarytas, Valakampių miške, vadinamojoje lietuviškoje Rubliovkoje su giminaičiais pasistatė tris namus, nors teturėjo leidimą vienam dvibučiam namui. Prieš devynerius metus Vilniaus savivaldybės valdininkai, leidę įvykti šiai aferai, tikino, jog šiuos namus sujungs galerijos ir trys taps vienu.

„Patriotai“ nuvyko į įvykio vietą ir rado, kad namai ne tik nebuvo sujungti, bet I. Degutienės giminaičiai dar šlagbaumu užtvėrė gatvę, o miške įsirengė pramogų aikštelę. I.Degutienė teigia, kad kalbėjimas apie jos sūnaus buitį yra „kažkieno baisus užsakymas“.

Antrosios herojės – 31-erių Rasos Kilčiauskienės turtą už pusę kainos varžytinėse pardavė jos giminaitė Janė Jakimavičienė. Filmavimo metu įvyko dviejų moterų dramatiška akistata. Antstolė vijo neturtingą giminaitę iš savo kabineto, o šioji bombardavo ją įtarimais, kad anstolė yra ne tik jos, bet ir turtą nusipirkusių žmonių tolima giminė.

Dėl ko tokios aistros? Rasa anksti tapo našlaite ir užaugo senelio namuose prie Nemuno, visai netoli Druskininkų centro. Sklypas gražus ir brangus, tačiau parduotas buvo už pusę kainos. Žiūrovai pamatys ir Rasos akistatą su emigrantu Evaldu, kuris per trečius asmenis įsigijęs jos turtą dabar grasina fiktyviais sandoriais ir naujais teismais.

„Patriotai“ antradienį, 21.30 val., per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.