„Gelbėtojas“ D. Hasselhoffas susituokė. Medų kopinės vandenyne

„Dvi savaites gyvensime Maldyvuose po vandeniu“, – juokėsi TV serialo „Gelbėtojai“ žvaigždė Davidas Hasselhoffas (66 m.), paklaustas, kur su modeliu Hayley Roberts (38 m.) praleis medaus mėnesį.

D.Hasselhoffas ir H.Roberts susituokė antradienį Italijoje. <br>„Scanpix“ nuotr.
D.Hasselhoffas ir H.Roberts susituokė antradienį Italijoje. <br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 4, 2018, 1:53 PM

Prieš dvejus metus susižadėję D.Hasselhoffas ir H.Roberts susituokė antradienį Italijoje. Kuklioje ceremonijoje dalyvavo tik poros giminės ir draugai.

Tai jau trečia praėjusio amžiaus devintojo dešimtmečio sekso simbolio D.Hasselhoffo santuoka.

Jis penkerius metus buvo vedęs aktorę Catherine Hickland (62 m.), beveik septynerius metus susituokęs su aktore ir verslininke Pamela Bach (55 m.). Su ja susilaukė dviejų dukterų.

„Kai savo mergaitėms pasakiau, kad vėl ketinu vesti, jos labai apsidžiaugė. Nė vienas vaikas nenori, jog tėvai skirtųsi, bet mano dukterys labai džiaugiasi dėl to, kad dabar esu laimingas. Jos myli Hayley“, – pasakojo D.Hasselhoffas žurnalui „Hello!“

Po skyrybų daugybę audringų meilės ryšių turėjęs D.Hasselhoffas ir H.Roberts susipažino 2011-aisiais per šou „Britanijos talentai“ filmavimą.

Teisėjo kėdėje įsitaisiusio D.Hasselhoffo H.Roberts paprašė autografo ir prisipažino esanti jo gerbėja. Pasirašęs aktorius paprašė jos telefono numerio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.