„Mad Men. Reklamos vilkai“ kūrėjas pristatė naują darbą – serialą „Romanovai“

Pagaliau sulaukėme naujojo „Mad Men. Reklamos vilkai“ kūrėjo Matthew Weinerio serialo premjeros datos ir pirmojo anonso. „Romanovai“ (angl. „Romanoffs“) – serialas, pasakojantis žmonių, laikančių save Romanovų giminės įpėdiniais, istorijas. Pirmoji serialo serija „Amazon Prime“ internetinės televizijos eteryje pasirodys spalio 12 d. „Kiekviena nauja serija – iš viso jų bus aštuonios – kaskart supažindins žiūrovus su naujais žmonėmis, nauja istorija ir nauja veiksmo vieta, – portalui „The Holywood Reporter“ pasakojo M.Weineris praeitų metų kovą. – Tačiau jas vienija herojai, tikintys, kad kiekvienas jų – Romanovų giminės įpėdinis.“

 Matthew Weineris.<br> Scanpix nuotr.
 Matthew Weineris.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 9, 2018, 12:42 PM

Romanovai – paskutinioji Rusijos valdovų dinastija, valdžiusi nuo 1613 m. iki bolševikų perversmo 1917 m. 1918 m. liepą caras Nikolajus II, carienė Aleksandra, penki jų vaikai bei likę imperatoriškosios šeimos tarnai buvo sušaudyti. Laikui bėgant, šios skerdynės įkvėpė daugybę sąmokslo teorijų, tarp jų ir mitą, kad Nikolajaus ir Aleksandros dukra, Anastasija, išgyveno. M.Weinerio pasirinkta netradicinė rusiškos pavardės forma, kaip pranešama, atspindi jos tarimą ir visai neseniai vartotą rašybos formą.

„Gyvename laikais, kuomet žmonės ieško savo šaknų, nori atskleisti, kas jie iš tiesų, – portalui „Variety“ aiškino M.Weineris. – Labai daug diskutuojama apie tai, kas iš tiesų yra „Romanovas“ ir kas anuomet nutiko Romanovų šeimai. Man ši istorija parodo, kad visi mes nesame tikri dėl to, kas mes esame ir kuo mes dedamės esą.“

Serialo aktorių tarpe galėsime išvysti daugybę „Mad Men. Reklamos vilkai“ žvaigždžių, tarp jų ir Christina Hendricks bei Johnas Slattery. Taip pat jame vaidins Diane Lane, Isabelle Huppert, Jackas Hustonas, Amanda Peet, Aaronas Eckhartas, Marthe Keller, Corey Stollas, Andrew Rannellsas, Paulas Reiseris ir daugelis kitų. Serialo užkulisiuose darbuosis kostiumų dizainerės Janie Bryant ir Wendy Chuck, kurios, ko gero, žinomiausias darbas – filmo „Spotlight“ kostiumai.

Anot portalo „Deadline“, serialo kūrybinėje komandoje iš viso bus 14 „ Mad Men. Reklamos vilkai“ aktorių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.