Mergaitė Igną Krupavičių pasiuntė tiesioginiame eteryje

LRT laida „Labas rytas, Lietuva“ nustebino ne vieną žiūrovą. Jos vedėjas Ignas Krupavičius šiuo metu rengia reportažus iš Nidos. Tiesioginiame eteryje buvo kalbinami Nidos naujakuriai.

Ignas Krupavičius.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Ignas Krupavičius.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-08-11 12:59, atnaujinta 2018-08-11 17:52

Pakalbinti ir vaikai. Paklausta, ar patinka čia gyventi viena mergaitė atsakė teigiamai. Tačiau kitos atsakymas Igną tiesiog pribloškė. Iš pradžių jį prajuokino, kad mergaitė tvirtino, jog jai Nidoje gyventi nepatinka. Pasiteiravus, kodėl nepatinka, mergaitė Igną pasiuntė. „Eik tu šikt“, – pasakė mažametė.

Laidos vedėjas taip nustebo, kad besijuokdamas teištarė: „Tuoj žinios“.

„Pagrindinis tiesioginio eterio žavesys ir yra tai, kad net ir detaliai suplanavus scenarijų visada gali nutikti kažkas netikėto“, – lrt.lt portalui sakė laidos „Labas rytas, Lietuva“ vedėjas I. Krupavičius, šeštadienį per tiesioginę transliaciją sulaukęs netikėto vaiko pasiūlymo.

Žinomas laidų vedėjas įsitikinęs, kad kalbinti vaikus – didelis iššūkis, nes jie labai sunkiai nuspėjami: „Čia vaikas, niekada negali žinoti, ką pasakys. Bet dėl to jie ir yra labai mieli.“

Anot I.Krupavičiaus, po pasiūlymo jis išsižiojo ne dėl to, ką išgirdo, bet dėl netikėtumo.

„Tiesiog greitai nesugalvojau, kaip išsisukti iš padėties, todėl likau nustebęs ir su šypsena. Vaikai – pasaulio gėlės“, – portalui lrt.lt pasakojo I.Krupavičius.

Jo teigimu, tai ne pirmas toks kuriozas. Kartą per „Dainų dainelės“ filmavimą kalbintas vaikas sutrikęs paklausė: „O ką man dabar sakyti?“

I.Krupavičius įsitikinęs, kad tokie pavyzdžiai puikiai iliustruoja vaikų žavesį: „Svarbiausia, ką galime išmokti iš vaikų, yra jų atvirumas.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.