Scarlett Johansson pirmą kartą parodė sužadėtuvių žiedą

Gegužės pabaigoje paaiškėjo, kad aktorė Scarlett Johansson (34 m.) susižadėjo su Colinu Jostu (37 m.). Neseniai vyras papasakojo, kad iki pažinties su Scarlett vedybų bijojo kaip ugnies.

S.Johansson ir C.Jostas susižadėjo po dvejų metų draugystės.<br>AFP / „Scanpix“ nuotr.
S.Johansson ir C.Jostas susižadėjo po dvejų metų draugystės.<br>AFP / „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 26, 2019, 12:02 AM

Aktorius, komikas ir rašytojas C.Jostas neseniai kalbėdamas viename labdaros renginyje Hamptone užsiminė apie sužadėtuves su Holivudo žvaigžde S.Johansson.

„Aš vedu ir tai tikra beprotybė! O taip ilgai bijojau pirštis.

Kaskart žmonės, kurie ką tik susituokė ar tik ketino tuoktis, sakydavo man: „Dieve! Tu turi tai padaryti! Kas gali būti ne taip?“ Tačiau draugai, kurie patys vedę daugiau kaip penkerius metus, ragino neskubėti ir atkalbinėjo nuo vaikų“, – pasakojo C.Jostas.

Jo nuomonę apie šeimą ir santuoką iš esmės pakeitė pažintis su dramos „Pasiklydę vertime“ žvaigžde amerikiete S.Johansson. Po dvejų metų draugystės – žinia apie romaną pasklido 2017-ųjų pradžioje – C.Jostas ryžosi pasiūlyti aktorei ranką ir širdį.

Per neseniai San Diege vykusį renginį „Comic-Con 2019“ S.Johansson pirmą kartą parodė sužadėtuvių žiedą su didžiuliu rusvu briliantu.

Moteris nieko nepasakojo apie papuošalą, tačiau ekspertai jį jau įvertino: „Žiedo vertė viršija 400 tūkst. dolerių. Pailga akmens forma atspindi šiuolaikinę juvelyrikos mados tendenciją. Sužadėtinės vis dažniau pirmenybę teikia būtent tokiems žiedams.“

Nežinia, kada Scarlett ir Colinas atšoks vestuves. C.Jostui tai bus pirmoji santuoka, O S.Johansson – trečioji.

Anksčiau ji buvo ištekėjusi už aktoriaus Ryano Reynoldso (42 m.) ir žurnalisto Romaino Dauriaco (37 m.), su kuriuo susilaukė dukters Rose Dorothy (5 m.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?