LNK šou „Dydžio evoliucija“ – kova ne tik dėl prizo, bet ir griaunamų grožio standartų Susipažinkite pirmieji

„Esi stora kaip bekonas“, „Tu mano kiaulikė“, „Nustok ėsti“, „Tikiuosi, nebūsi tokia stambi kaip tavo mama“, „Atrodai kaip Halkas“, – tokias ir panašias užgaulias replikas naujo LNK realybės šou „Dydžio evoliucijos“ atrankos metu prisiminė dalyvauti projekte norinčios merginos.

Šou „Dydžio evoliucija“ dalyvės.<br>Viganto Ovadnevo nuotr.
Šou „Dydžio evoliucija“ dalyvės.<br>Viganto Ovadnevo nuotr.
Šou „Dydžio evoliucija“ dalyvės.<br>Viganto Ovadnevo nuotr.
Šou „Dydžio evoliucija“ dalyvės.<br>Viganto Ovadnevo nuotr.
Šou „Dydžio evoliucija“ dalyvės.<br>Viganto Ovadnevo nuotr.
Šou „Dydžio evoliucija“ dalyvės.<br>Viganto Ovadnevo nuotr.
Erika.<br>Viganto Ovadnevo nuotr.
Erika.<br>Viganto Ovadnevo nuotr.
Erika.<br>Viganto Ovadnevo nuotr.
Erika.<br>Viganto Ovadnevo nuotr.
Jūratė.<br>Viganto Ovadnevo nuotr.
Jūratė.<br>Viganto Ovadnevo nuotr.
Justina.<br>Viganto Ovadnevo nuotr.
Justina.<br>Viganto Ovadnevo nuotr.
Karolina.<br>Viganto Ovadnevo nuotr.
Karolina.<br>Viganto Ovadnevo nuotr.
Paulina.<br>Viganto Ovadnevo nuotr.
Paulina.<br>Viganto Ovadnevo nuotr.
Justė.<br>Viganto Ovadnevo nuotr.
Justė.<br>Viganto Ovadnevo nuotr.
Irina.<br>Viganto Ovadnevo nuotr.
Irina.<br>Viganto Ovadnevo nuotr.
Irina.<br>Viganto Ovadnevo nuotr.
Irina.<br>Viganto Ovadnevo nuotr.
Donata.<br>Viganto Ovadnevo nuotr.
Donata.<br>Viganto Ovadnevo nuotr.
Augustė.<br>Viganto Ovadnevo nuotr.
Augustė.<br>Viganto Ovadnevo nuotr.
Aistė.<br>Viganto Ovadnevo nuotr.
Aistė.<br>Viganto Ovadnevo nuotr.
Aistė.<br>Viganto Ovadnevo nuotr.
Aistė.<br>Viganto Ovadnevo nuotr.
Vigantas Ovadnevas.<br>Viganto Ovadnevo nuotr.
Vigantas Ovadnevas.<br>Viganto Ovadnevo nuotr.
Daugiau nuotraukų (17)

Lrytas.lt

2020-03-25 17:11, atnaujinta 2020-03-25 17:21

Tačiau jos visos nori pamiršti nuoskaudas ir įrodyti sau ir kitiems, kad yra tobulos be alinančių dietų ir kitų primestų grožio standartų.

Pirmoji jau šįvakar LNK televizijos eteryje 20 val. startuojančio TV projekto užduotis vyko filmavimo aikštelėje.

Joje šalia tikrų, deginančių liepsnų laukė labai sunkus uždavinys – dalyvės turėjo pozuoti šalia karštų laužų, tuo pačiu metu plėšdamos nuo savo kūno bjauriais žodžiais išrašytus marškinius.

Tuos bjaurius žodžius dalyvės prieš tai užsirašė pačios – ant audinio jos išguldė visas per gyvenimą girdėtas patyčias ir pašaipas.

Pozuodamos dalyvės turėjo būti ir piktos, ir pažeidžiamos, jos turėjo parodyti, kaip atsikrato visų savo kompleksų prieš foto objektyvą, už kurio stovėjo žinomas fotografas Vigantas Ovadnevas.

Po pirmosios užduoties bus atrinktos aštuonios merginos, kurios vyks filmuotis į Egiptą.

Tai nuspręs projekto komisija: Naglis Bierancas, Erika Vitulskienė, Robertas Kalinkinas ir Laura Paukštė.

Portalas lrytas.lt savo skaitytojams pirmiesiems suteikia galimybę susipažinti su vieno laukiamiausių šio televizijos sezono šou dalyvėmis.

„Dydžio evoliucijos“ nugalėtoja be kitų prizų dalyvaus ir garsios fotografės Anos Rosso fotosesija, kurios nuotraukos jau po kelių mėnesių papuoš „Lietuvos ryto“ žurnalo „Stilius“ viršelį.

Ilgakasei Jūratei – 39 m. Ji save pristato kaip grožio ir mados specialistę. Moteris sako, kad mada ir stilius jos gyvenime visuomet užėmė svarbią vietą, nes nuo mažumės save įsivaizdavo ant žurnalų viršelių ir į projektą atvyko norėdama parodyti pasauliui savo neišsenkančius talentus.

Jūratė labai didžiuojasi savo metams nepavaldžia išvaizda – ji jau 15 m. yra vegetarė.

Moteris labai patenkinta savo figūra, neturi kompleksų apsinuoginti – dar daugiau, Jūratė išdavė, kad ateityje svajoja sukurti savo seksualių apatinių drabužių liniją.

32 m. Justė – pardavimų vadybininkė iš Vilniaus. Į atranką mergina nuėjo įkalbėta mamos ir artimiausių draugių – pati nedrįsdavo savęs įsivaizduoti žvaigždės vaidmenyje.

Tačiau nors ir neturėdama daug pozavimo prieš kamerą patirties, Justei „deginanti“ fotosesija pavyko puikiai.

Tiesa, mergina prisipažino, kad prisiminti girdėtas patyčias – tokius girdėtus žodžius, kaip „bekonas“, „kiaulė“, „Halkas“ – jai buvo emociškai labai sunku. Justė džiaugėsi, kad visi šie žodžiai sudegė karštose liepsnose.

24 m. Aistė iš Vilniaus neseniai baigė mokslus universitete ir, kaip pati sako, „dar ieško savo pašaukimo“. Iš kitų merginų Aistė išsiskyrė dėl savo labai įsimenančios išvaizdos – natūraliai šviesių plaukų, labai žydrų akių ir „smėlio laikrodžio“ tipo plius dydžio figūros.

Tiesa, pačiai Aistei prireikė net kelių metų, kol pamilo savo atvaizdą veidrodyje: „Lietuvoje tokie standartai – arba esi XS, S dydžio, arba esi „stora“ ir turėtum slėptis nuo pasaulio. Aš taip nemanau – todėl ir atėjau čia, kad parodyčiau, jog visokių moterų yra, ir visos mes gražios.“

21 m. imtynių čempionė Justina iš Klaipėdos „Dydžio evoliucijos“ gerbėjams tikrai bus atpažįstama – mergina dalyvavo pirmajame „Dydžio (r)evoliucijos“ sezone, kur komisija ją gyrė dėl puikių nuotraukų, tačiau kritikavo dėl podiumo eisenos ir drąsos trūkumo.

Justinai nepavyko pasiekti finalo, todėl po metų ji sugrįžo į „Dydžio evoliuciją“ ir dabar sako, kad pasidarė visus namų darbus.

22 m. Augustė – viena jauniausių ir mažiausiai patyrusių šou dalyvių. Visą savo laisvalaikį mergina skiria ne mados žurnalų vartymui ar asmenukių darymui, ko galima būtų tikėtis iš apie modelio karjerą svajojančios merginos, o savo ypatingam hobiui – jodinėjimui žirgais.

Augustė sako, kad nuo vaikystės mylėjo gyvūnus, geriau jautėsi jų, o ne bendraamžių apsuptyje: „Gyvūnai nesmerkia ir nesijuokia iš tavęs – jiems nesvarbu, kaip atrodai ir kiek sveri.“

33 m. Karolina yra dviejų vaikų mama iš Kauno. Į šou atranką atėjo be palaikymo – nei mama, nei vyras nenorėjo, kad ji dalyvautų TV projekte, sakydami, kad ji „prisidarys gėdos sau ir giminėms“.

Moteris verkė atrankos metu, kad nesulaukė net žinutės iš vyro. Visą gyvenimą norėjo būti žinoma, svajojo tapti aktore.

Tačiau kompleksavo dėl savo išvaizdos – slėpdavosi po skraistėmis paplūdimiuose, nedėvėjo atskiro maudymosi kostiumėlio, rengėsi apsmukusiais drabužiais, ir namuose nevaikščiojo apsinuoginusi, prisidengdavo net persirenginėdama ar eidama iš dušo.

„Veidrodis buvo mano priešas visus 33 gyvenimo metus“, – sako Karolina. Iš vyro yra girdėjusi pastabų dėl savo išvaizdos, o labiausiai jai įstrigusi frazė: „Tikiuosi neatrodysi kaip tavo mama“ (Karolinos pasakojimu, jos mama – itin stambi moteris).

Po gimdymų priaugusi svorio, bandė jį mesti drastiškomis dietomis, sportu namuose, bet dėl to net pradėjo slinkti plaukai, o pati tapo anemiška.

Dalies svorio atsikratė, tačiau atsirado kita bėda – nukaro pilvo oda. Todėl ryžosi plastinei operacijai, per kurią moteriai buvo pašalintas odos perteklius.

31 m. Donata pastaruosius 5 metus gyvena ir dirba Jungtinės Karalystės sostinėje. Dirba šviežių bandelių kepyklėlėje, vadovauja rytinei pamainai, todėl dažnai jos diena prasideda 5 ryto.

Ištekėjo prieš metus, turi tris šunis. Į atranką atskrido tiesiai iš Londono. Nusprendė dalyvauti šou paskatinta vyro.

„Anketą užpildžiau, kai man vyras pasakė – noriu, kad visas pasaulis pamatytų, kokią gražią žmoną turiu“, – sako Donata.

Tiesa, ji dažnai slepiasi už ekspresyvios linksmuolės kaukės – bandė šypsotis net tada, kai pasakojo istoriją apie tai, kad buvęs draugas ją vadindavo „kiaulike“. Dabar tikina, kad myli savo kūną ir nekeistų nė centimetro jame.

24 m. Paulina daugeliui pažįstama, kaip realybės šou „Sala“ dalyvė – ten sulaukė daugelio vaikinų dėmesio. Gyvenime taip pat vyrų dėmesiu nesiskundžia. Vilnietė yra grožio specialistė – priaugina blakstienas.

Paulina dar nuo paauglystės svajojo tapti modeliu – būdama 15 metų pradėjo eiti į atrankas ir jau po metų išvažiavo dirbti į Kiniją.

Ten fotografavosi drabužių katalogams, reklamoms. Tačiau Kinijoje lietuvei buvo labai sunku – jai, kitaip nei kitoms merginoms, buvo nelengva išlaikyti reikalaujamą svorį, todėl nuolatos laikėsi dietų, badavo: „žinojau, kad manęs užsakovai nepasirinkdavo, nes buvau stambesnė už kitas, kartais per dieną tik obuolį suvalgydavau, kad tik nesustorėčiau“.

aulinai modelio karjera nesusiklostė – sveikata merginai buvo svarbiau. Tačiau ji vis tiek turi svajonę atsidurti ant žurnalo viršelio ir todėl atėjo į atranką.

49-erių Irina – vyriausia šou dalyvė. Dviejų dukterų mama, jas užauginusi beveik viena – prieš 16 metų tragiškai žuvo jos vyras, palikęs ją su 2 mėn. kūdikiu ant rankų.

Šiauliuose dirba socialine darbuotoja, moka groti smuiku, yra pozavusi kailių salono reklamoje. Į projektą atėjo norėdama įrodyti, kad skaičius pase nieko nereiškia bei norėdama įkvėpti savo dukteris: „Jei galiu aš, vadinasi ir jos gali pasiekti viską, ko panorės“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.