Dakotos Johnson ir Chriso Martino laukia reikšmingas įvykis

Panašu, kad „50 pilkų atspalvių“ („Fifty Shades of Grey“) žvaigždės Dakotos Johnson (30 m.) ir „Coldplay“ lyderio Chriso Martino (43 m.) santykiai netrukus pasieks naują lygį. Saviizoliacija dėl COVID-19 suartino porą, ir muzikantas ketina pasiūlyti draugei ranką ir širdį.

Saviizoliacija dėl COVID-19 suartino Dakotą Johnson ir Chrisą Martiną.<br>„Scanpix“ nuotr.
Saviizoliacija dėl COVID-19 suartino Dakotą Johnson ir Chrisą Martiną.<br>„Scanpix“ nuotr.
imdb.com nuotr.
imdb.com nuotr.
„Scanpix“ nuotr.
„Scanpix“ nuotr.
„Scanpix“ nuotr.
„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Aug 21, 2020, 9:19 AM

Leidinys „Daily Mail“ citavo artimą poros pažįstamą: „Ch.Martinas ir D.Johnson labai suartėjo būdami kartu Los Andžele. Chrisas ir Dakota puikiai leidžia vasarą ir tai sustiprino jų santykius.

Anksčiau jie išgyveno pakilimų ir nuopuolių. Ir nors Chrisas nerimavo, kad skiriasi jų požiūris į gyvenimą, Dakota pasirengusi naujam etapui.

Parodydamas savo rimtus ketinimus Chrisas jau nupirko jai žiedą.

Niekas nenustebs, jei netrukus jie paskelbs apie sužadėtuves.“

„Daily Mail“ taip pat pridūrė, kad buvusi Martino žmona ir jo vaikų motina aktorė Gwyneth Paltrow (47 m.) „labai palaiko šį jo sprendimą“.

Chrisas ir Gwyneth po skyrybų palaiko puikius santykius ir kaip tik buvusi žmona paragino Chrisą 2019 metais vėl suartėti su Dakota.

Pirmą kartą apie Dakotos ir Chriso romaną prabilta 2017-ųjų spalį, kai jie buvo pastebėti viename sušių barų Los Andžele.

Vėliau gerbėjai matė D.Johnson „Coldplay“ koncerte Argentinoje ir fotografai pradėjo reguliariai kelti į internetą jųdviejų nuotraukas, pavyzdžiui, iš paplūdimio.

Chriso draugai, Dakotos motina Melanie Griffith (62 m.), tėvas Donas Johnsonas (70 m.) netrukus pakomentavo šiuos santykius ir jiems pritarė.

Fotografų džiaugsmui, Dakota ir Chrisas liovėsi nuo jų slėptis, nuolatos rodosi viešumoje: Hampton Biče, Niujorke, o neseniai, „Daily Mail“ duomenimis, apsilankė „Rolling Stones“ koncerte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.