Išrinktas seksualiausias šių metų vyras

Jungtinių Amerikos Valstijų savaitinis žurnalas „People“ aktorių Paulą Ruddą (52 m.) išrinko seksualiausiu šių metų vyru. Jis išgarsėjo vaidmenimis serialuose „Draugai“ („Friends“) bei „Parkai ir poilsis“ („Parks and Recreation“).

P.Ruddas: „Manau, kad draugai mane dėl to erzins.“<br>„Scanpix“ nuotr.
P.Ruddas: „Manau, kad draugai mane dėl to erzins.“<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 24, 2021, 11:05 AM

Seksuliausiu vyru išrinktas aktorius sakė, kad puikiai įsivaizduoja, ką jam atneš šis titulas.

„Manau, kad draugai mane dėl to erzins. Nepaisant to, man teks pasitempti, kad būčiau vertas šio titulo, – samprotavo jis. – Taip pat manau, kad svečiuotis jachtose man teks kur kas dažniau nei dabar.“

Kalbėdamasis su „People“ žurnalistais, P.Ruddas prisipažino, kad laisvalaikį jam maloniausia leisti su žmona aktore ir prodiusere Julie (53 m.), su kuria susituokęs jau 18 metų, ir dviem jų vaikais – vienuolikmete dukra Darby bei penkiolikamečiu sūnumi Jacku Sullivanu.

„Gavęs seksualiausio vyro titulą stengsiuosi geriau perteikti Auguste’o Rodino skulptūros „Mąstytojas“ pozą prislopintoje šviesoje, – šypsodamasis kalbėjo aktorius. – Man patinka kapstytis po savo mintis. Manau, kad tai padės labiau susitelkti į savo vidinį pasaulį ir tapti paslaptingesniam.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.