„Oskaro“ laureatė Halle Berry pateikė staigmeną – ištekėjo

Holivudo aktorė, vienintelė afrikiečių kilmės amerikietė, laimėjusi „Oskarą“ už pagrindinį vaidmenį, Halle Berry (55 m.) 2022-uosius sutiko būdama naujo statuso: ji teigia ištekėjusi už dainininko Vano Hunto (51 m.).

Nuotr. iš „Instagram“
Nuotr. iš „Instagram“
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-01-18 11:10

Ekrano žvaigždė H.Berry, žinoma iš filmų „Monstrų puota“ („Monster’s Ball“), „Moteris-katė“ („Catwoman“) bei daugelio kitų, ir dainininkas, dainų autorius, multiinstrumentininkas, įrašų prodiuseris V.Huntas susitikinėja nuo 2020 metų rudens. Dabar jų santykiai perėjo į kitą lygį.

Naujuosius metus pora sutiko atogrąžų saloje. Į „Instagram“ tinklą H.Berry įkėlė nuotrauką, kurioje juodu su V.Huntu užfiksuoti koplyčioje. Aktorė ir jos išrinktasis stovi taip, tarsi keistųsi santuokos priesaika. Kitame kadre Halle apsikabinusi su Vanu.

„Na, ką gi, tai oficialu!“ – taip prie nuotraukos parašė Moteris-katė.

Tiesa, gerbėjai nėra iki galo tikri, kad Halle išties susisaistė vedybiniais saitais. „Instagram“ įrašuose aktorė pranešė, kad naujametę naktį su draugu daug linksminosi ir kvailiojo. Taigi ir nuotraukos koplyčioje gal buvo tiesiog šventinis pokštas.

V.Huntas – muzikantas, „Grammy“ laureatas. Jis turi suaugusį sūnų Drake’ą, kuris, kaip ir tėvas, domisi muzika.

H.Berry augina du vaikus iš ankstesnių santykių. 13-metės dukters Nahlos ji susilaukė su kanadiečių modeliu Gabrieliumi Aubry (45 m.).

Neseniai H.Berry per teismą pasiekė, kad buvusiam gyvenimo draugui būtų sumažinti alimentai. Aktorė jam mokėjo po 16 tūkstančių dolerių per mėnesį, bet dabar jis iš žvaigždės gauna 8 tūkstančius.

Teismas pakeitė sutarties sąlygas po to, kai H.Berry alimentus pavadino turto prievartavimu ir pareiškė, kad ankstesnės taisyklės paseno.

Aktorė jau daug metų teismuose kariauja su G.Aubry. Išsiskyrusi su juo, H.Berry ištekėjo už prancūzų aktoriaus Olivier Martinezo (55 m.).

2014-aisiais ji norėjo visam laikui palikti JAV ir persikelti į vyro gimtinę Prancūziją, tačiau G.Aubry nesutiko, kad duktė išvyktų į Europą.

Teismas ne tik atmetė aktorės prašymą, bet dar ir privertė ją buvusiam draugui mokėti dosnius alimentus, nes jie kartu augina dukterį. O kadangi aktorės honorarai kur kas didesni negu senstančio modelio pajamos, teismas įpareigojo ją išlaikyti buvusį partnerį.

H.Berry buvo priversta sutikti su tokiomis sąlygomis, kad Nahla liktų gyventi su ja. G.Aubry buvo pripažintas neturtingu. Antra vertus, jis neskubėjo ieškotis darbo ir visus gautus pinigus išleisdavo savo reikmėms.

Galiausiai H.Berry padavė priešieškinį ir pareikalavo sumažinti alimentų sumą iki trijų tūkstančių dolerių per mėnesį. Ji primygtinai reikalauja, kad G.Aubry pagaliau susirastų darbą ir liautųsi gyventi jos sąskaita.

O trys tūkstančiai per mėnesį, jos nuomone, visiškai pakankama suma išlaikyti Nahlą tomis dienomis, kai ji būna pas tėvą.

Antro vaiko – 8-mečio sūnaus Maceo – H.Berry susilaukė su O.Martinezu. Viename interviu aktorė užsiminė apie motinystę ir apgailestavo, kad vaikus pagimdė taip vėlai.

H.Berry tvirtino, kad jai labai patiko nėštumas, ir sakė, kad būtų galėjusi turėti bent penkis vaikus, jeigu nebūtų buvusi tokia užsiėmusi kine.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.