P. Anderson išsiskyrė šeštąjį kartą: už vieno vyro buvo ištekėjusi du kartus

Serialo „Gelbėtojai“ („Baywatch“) žvaigždė Pamela Anderson (54 m.) vėl laisva. Jos santuoka su 13 metų jaunesniu asmens sargybiniu Danu Hayhurstu truko šiek tiek ilgiau negu metus. Tai – jau šeštos žvaigždės skyrybos.

P.Anderson santuoka su D.Hayhurstu truko šiek tiek ilgiau negu metus.<br>Nuotr. iš „Instagram“
P.Anderson santuoka su D.Hayhurstu truko šiek tiek ilgiau negu metus.<br>Nuotr. iš „Instagram“
P.Anderson santuoka su D.Hayhurstu truko šiek tiek ilgiau negu metus.<br>Nuotr. iš „Instagram“
P.Anderson santuoka su D.Hayhurstu truko šiek tiek ilgiau negu metus.<br>Nuotr. iš „Instagram“
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 2, 2022, 8:56 PM

Holivudo žvaigždė P.Anderson ir D.Hayhurstas susipažino 2019-aisiais. Prieš pasipiršdamas Pamelai Danas penkerius metus gyveno su 43 metų kanadiete Kerry, jie augino tris vaikus.

Kerry yra pasakojusi, kad jos vyras įsidarbino pas P.Anderson 2019 metų rudenį statybininku – remontavo žvaigždės namus Vankuverio saloje (Kanada).

Iš pradžių D.Hayhurstas visiškai nesižavėjo savo darbdave, kalbėdamas su mylimąja vadino ją kaprizinga ir priekabia. O sykį, kai Pamela jį visiškai išvedė iš kantrybės, pavadino aktorę „drakone“.

Tačiau laikas ėjo, Pamela atidžiau įsižiūrėjo į statybininką ir, matyt, nutarė, kad jis visai patrauklus vyras. Danas pradėjo užtrukti jos namuose vis ilgiau.

P.Anderson paaukštino jį iki asmens sargybinio ir 2020 metų pavasarį, kai prasidėjo saviizoliacija, jis galutinai persikėlė po jos stogu.

Žinia, kad P.Anderson ir D.Hayhurstas pasuko skirtingais keliais, nuskambėjo praėjusią savaitę.

Manoma, kad P.Anderson neilgai vienišaus. Mat „Gelbėtojų“ žvaigždė – ne iš tų moterų, kurios liūdi vienos.

2019 metais ji skandalingai išsiskyrė su prancūzų futbolininku Adiliu Rami. Portugalijos „Boavista“ klubo gynėjas 18 metų jaunesnis už aktorę, bet amžiaus skirtumas nesutrukdė jiems nesusituokus kartu pragyventi beveik dvejus metus.

Tuomet aktorė greitai atsigavo ir jau 2020-ųjų sausio 20-ąją ištekėjo už Holivudo prodiuserio Jono Peterso (76 m.).

Bet, matyt, jų šeimos valtelė atsitrenkė į kai ką rimtesnio negu buitis ir po 12 santuokos dienų Pamela paskelbė apie skyrybas.

„Aš sujaudinta, kaip šiltai jūs priėmėte mūsų su Jonu sąjungą. Mes buvome labai dėkingi už palaikymą. Bet nutarėme kurį laiką pabūti atskirai, kad suprastume, ko norime iš gyvenimo ir vienas iš kito, – parašė Pamela kreipimesi, kurį paskelbė leidinys „The Hollywood Reporter“. – Gyvenimas – tai kelionė, o meilė – tai procesas.

Prisimindami tai mes nutarėme atidėti santuokos liudijimo įforminimą ir pasitikėti tuo procesu.“

Iki santuokos su kino prodiuseriu P.Anderson buvo ištekėjusi keturis kartus.Su muzikantu Tommy Lee (59 m.) ji gyveno santuokoje nuo 1995 iki 1998 metų, jie susilaukė sūnų Brandono Thomo ir Dylano.

Po Tommy Pamela buvo ištekėjusi už roko muzikanto Kido Rocko (51 m.) ir du kartus – 2007–2008 ir 2014–2015 m. – už pokerio lošėjo Ricko Salomono (54 m.).

Iš pradžių D.Hayhurstas visiškai nesižavėjo savo darbdave, kalbėdamas su mylimąja vadino ją kaprizinga ir priekabia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.