Jazzu komandoje svajojanti būti „X faktoriaus“ dalyvė teisėjus nustebins kitaip: „Noriu nesugadinti jų nuomonės“

Šį vakarą – dar viena intriguojanti „X faktorius“ laida, kurioje komandą sau rinksis teisėja Justė Arlauskaitė-Jazzu. „Kėdžių iššūkio“ etape pasirodys atranką įveikę ir toliau keliauti svajojantys dalyviai. Vyresniųjų kategorija jubiliejinį sezoną – ypatingai stipri, todėl teisėjos laukia nelengvi pasirinkimai.

Laidos akimirkos.<br>V.Černiausko nuotr.
Laidos akimirkos.<br>V.Černiausko nuotr.
Laidos akimirkos.<br>V.Černiausko nuotr.
Laidos akimirkos.<br>V.Černiausko nuotr.
Laidos akimirkos.<br>V.Černiausko nuotr.
Laidos akimirkos.<br>V.Černiausko nuotr.
Laidos akimirkos.<br>V.Černiausko nuotr.
Laidos akimirkos.<br>V.Černiausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2022-11-13 12:03, atnaujinta 2022-11-13 12:04

Dviem geriausiai pasirodžiusiems dalyviams J.Arlauskaitė-Jazzu iš karto suteikė teisę keliauti į tiesioginius finalus. Kiti du užėmė karštąsias kėdes. Daugiau balsų surinkęs dalyvis keliaus į tiesiogines kovas.

„X faktoriaus“ dalyvė Marija Čiapaitė sako, jog patekti į kitą etapą tiesiog privalo – mergina dar turi, ką pasakyti. Atrankų metu teisėjus dalyvė papirko ne tik savo išskirtiniu balsu, bet ir iškalbingumu. Žodžio kišenėje neieškanti mergina turi netikėtą reakciją į jaudulį – vos reikia lipti ant scenos, ją pradeda imti juokas. Marija pasakoja, jog atrankų metu taip skubėjo pas teisėjus, jog vos nenugriuvo! Gera nuotaika spinduliuojanti „X faktoriaus“ dalyvė sužavėjo scenos profesionalus – teisėjai sakė, kad pasirodymas vertas stand-up komedijos.

„Jaudinuosi, tačiau ne dėl to, kaip padainuosiu. Svarbiausia, kaip atrodysiu visame savo grupės žmonių kontekste, taip pat, ką galvos teisėjai. Žinau, kad esu verta eiti toliau, tačiau ar taip pat galvos teisėjai? Reikėtų sumažinti tą vidinį virpuliuką, kad nebebūtų tokio išgąsčio“, – įsitikinusi mergina.

Marija pasakoja, kad jai labai patinka būti ant scenos, dainuoti bei matyti, kad žmonės jos klausosi. „Tam, kad galėčiau pasakyti tai, ką noriu, turiu eiti toliau. Jubiliejinis projekto sezonas – visi aplink kalba apie tai! Reikia bandyti įsėsti į tą traukinį ir parodyti viską, ką sugebu ir galiu“, – sako Marija.

Tam, kad teisėjai nesakytų, jog labiau norėtų į Marijos humoro vakarą, „X faktoriaus“ dalyvė šiam etapui specialiai pasirinko rimtą dainą. Mergina įsitikinusi – taip muzikos profesionalai pažvelgs į ją kitomis akimis: „Visi keturi teisėjai pasakė „taip“. Vadinasi, kažkas sužavėjo bei užkabino. Noriu nesugadinti jų nuomonės.“

„X faktoriaus“ dalyvė teigė, kad labiausiai norėtų patekti į J.Arlauskaitės komandą. „Jazzu man atrodo tokia nurimusi, labai moteriška. Manau, kad su ja turėčiau atrasti kūrybinių taškų – tai būtų labai įdomu. Marijonas Mikutavičius nuo vaikystės man yra kažkas tokio – dar nuo savo „svajonių jaunikio“ laikų. O Saulius Prūsaitis man atrodo labai linksmas žmogus“, – kalba šou dalyvė.

Kaip seksis Marijai, sužinosime jau šį vakarą!

„X faktorius“ – sekmadieniais, 19.30 val. per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.