Dramatiškas „(ne)VISKAS ĮSKAIČIUOTA“ pusfinalis: atskleisti ne tik finalistai, bet ir tikrieji dalyvių veidai

Intrigos TV3 ir Go3 realybės šou „(ne)VISKAS ĮSKAIČIUOTA“ viloje nesibaigia net paskutinę savaitę, o paaiškėjus, kas tapo finalistais, jų atsirado tik dar daugiau. Po pusfinalio liejosi ne tik ašaros, bet ir skaudūs žodžiai į vienas kito pusę – ar viloje dar įmanoma kuo pasitikėti?

Jovita, Austėja ir Livijus.<br> TV3 nuotr.
Jovita, Austėja ir Livijus.<br> TV3 nuotr.
 Austėja, Livijus ir Jovita.<br> TV3 nuotr.
 Austėja, Livijus ir Jovita.<br> TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 28, 2023, 3:22 PM

Finalistais antrajame projekto sezone tapo 3 geriausieji – Livijus, Jovita ir Austėja. Kiti trys dalyviai pusfinalio metu savo kovą jau baigė. Naujienų portalo tv3.lt skaitytojai nusprendė, kad pusfinalio ribos neturėtų peržengti Kornelija, šou vedėjas Vytautas Mikaitis atsisveikino su Caroline, o patys dalyviai išbalsavo Matą. Tai nustebino ne tik patį vaikiną, bet ir V. Mikaitį, kuris atskleidė kitą, visas kortas sumaišiusį faktą.

„Žinote, kur yra paradoksas? Matas – mylimiausias portalo tv3.lt skaitytojų dalyvis, todėl jūs ką tik išbalsavote labiausiai žiūrovams patikusį žmogų. Štai, koks žaidimas… Kai iki šiol keliavome daugiau mažiau pasroviui, jūs padarote tai, kas šokiruoja“, – rėžė jis.

Visa tai Matui sudavė dar didesnį smūgį – jis ne tik sunkiai tramdo ašaras, bet ir mato anksčiau draugais vadintų žmonių klastą. Matas bus įsitikinęs, kad prieš jį balsavusios merginos, nors ir tikino kitaip, jį iš projekto pašalinti buvo nutarusios tyčia.

„Su tais žmonėmis, kurie man į nugarą smeigė peilį, bendravimas tikrai nebebus toks, koks buvo anksčiau. Tai buvo išdavystė – tikrai negalvojau, kad su manimi taip pasielgs“, – neslėpė apmaudo Matas.

O vakarui įsibėgėjus, šių savo minčių jis nepabijojo išsakyti ir Jovitai – vaikinas buvo įsitikinęs, kad ji finale būti tikrai neverta. Pyktis stipriai paveikė merginą – dabar jau ašaras šluostysis ir ji.

„Aš nebenoriu čia būti… Jis sėdi ir kalba tą patį – kad kritau jo akyse, esu žaidėja. Ką aš tokio blogo padariau?“ – verkdama kartojo ji.

Kornelija guodė Jovitą, o finalistu tapęs Livijus – Matą. Vaikinas žadėjo, kad laimėjimo atveju pinigus su Matu pasidalins pusiau! Tačiau kaip bus iš tiesų, paaiškės tik po ketvirtadienio didžiojo finalo.

Negana to, finalistai negalėjo atsipalaiduoti net paskutinėmis projekto dienomis – jų laukia sunki užduotis, kurios metų teks įveikti didžiausias savo baimes. Ar pavyks išlaikyti išbandymą ir suvaldyti ir taip įsisiūbavusias emocijas?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.