„Seksas ir miestas“ žvaigždė K. Cattrall sugrįžta į ekranus: sugiedos gulbės giesmę savo herojei

Aktorė Kim Cattrall (66 m.) kultinio serialo „Seksas ir miestas“ („Sex and the City“) tęsinyje vėl vaidins Samantą Džouns. Aktorė pasirodys serialo „And Just Like That...“ antrajame sezone, kurį „HBO Max“ pradeda rodyti ketvirtadienį. Ją išvysime tik vienoje scenoje: kai Samanta ir pagrindinė herojė Kerė Bredšou (akt. Sarah Jessica Parker), pamiršusios savo nuoskaudas, kalbasi telefonu.

Samanta Džouns (aktorė K.Cattrall) sugrįš į „Sekso ir miesto“ tęsinį, kad atsisveikintų visam laikui.
Samanta Džouns (aktorė K.Cattrall) sugrįš į „Sekso ir miesto“ tęsinį, kad atsisveikintų visam laikui.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 2, 2023, 11:56 AM, atnaujinta Sep 2, 2023, 12:39 PM

Filmavimo aikštelėje Kim nesusitiko nei su režisieriumi Michaelu Patricku Kingu, nei su pagrindinių vaidmenų atlikėjomis. Vienas aktorės reikalavimų buvo dirbti su kostiumų dailininke Patricia Field, kūrusia kostiumus originaliam serialui.

„Svarbu, jog tai nebuvo gandas, kurį nelabai vykusio tęsinio prodiuseriai nutekino spaudai, kad gerbėjai naujojo sezono serijas pažiūrėtų iki galo“, – naujieną komentavo interneto portalai.

Pastarąjį kartą Samantą K.Cattrall vaidino 2010-aisiais pasirodžiusiame antrajame vaidybiniame filme „Seksas ir miestas“. Nuo to laiko aktorė žurnalistams ne kartą sakė, kad šis projektas jai jau užverstas puslapis ir ji neketina grįžti prie savo garsiausio vaidmens, nes, jos žodžiais tariant, „didelė išmintis žinoti, kada sustoti“.

Viename interviu ji pareiškė, kad nenori dalyvauti filmo „Seksas ir miestas“ tęsinyje, nes scenarijuje jos personažė neišgyvena jokios raidos.

Vėliau S.J.Parker teigė, kad iš tikrųjų K.Cattrall iškėlė tokias sąlygas, su kuriomis prodiuserių komanda negalėjo sutikti, todėl buvo nuspręsta atsisakyti trečiojo ilgametražio filmo ir vietoj jo kurti serialą. Į serialą „And Just Like That...“ K.Cattrall jau nebuvo pakviesta: pati aktorė sakė, kad apie projektą sužinojo iš socialinių tinklų. S.J.Parker tai patvirtino, bet pabrėžė, kad niekas neketino įžeisti Kim, tiesiog ji jau anksčiau buvo leidusi suprasti, kad šiame seriale nebevaidins.

Internete taip pat sklandė gandai, kad K.Cattrall pasitraukė iš projekto dėl nesantaikos su S.J.Parker, tačiau pati aktorė tikino, jog filmavimo aikštelėje jas siejo „normalūs dalykiniai santykiai“, o būti draugės jos ir neprivalėjo.

Tai, kad seriale „And Just Like That...“ nepasirodė K.Cattrall herojė, buvo viena iš daugelio žiūrovų nepasitenkinimo šiuo serialu priežasčių.

Kodėl K.Cattrall vis dėlto sutiko vaidinti Samantą „Sekso ir miesto“ tęsinyje, nors anksčiau tikino, kad šis puslapis jai jau užverstas?

Pasak laikraščio „Daily Mail“ šaltinio, prisidėti prie aktorių komandos ją įkalbėjo „geras draugas“ Darrenas Staras (originalaus serialo prodiuseris), kuris pažadėjo jai „karjeros postūmį“ ir solidų honorarą. Jis taip pat įtikino Kim, kad jos personažė nusipelnė „deramo“ atsisveikinimo.

„Darrenas vis prašė jos dalyvauti seriale ir pagaliau jam pavyko. Kim nutarė, kad jei nori baigti savo personažės istoriją, kad nebereikėtų grįžti prie šios temos, dabar pats laikas tai padaryti.

Pirmiausia ji tai daro dėl savo draugo Darreno. Tačiau ji taip pat supranta, kad tai padės jos karjerai ir kad už tai jai bus gerai sumokėta“, – atskleidė informatorius.

Jis pridūrė, kad pati Kim nemano pasidavusi įkalbinėjimams, bet tikisi savo pasirodymu baigti Samantos liniją, padovanoti jai gulbės giesmę ir taip pagerbti serialą, kuris jai tiek daug davė: „Ji tikisi, kad visi bus patenkinti rezultatu.“

Šaltinis taip pat atskleidė, kad K.Cattrall labai nusiminė dėl to, jog atšauktas kitas serialas, su kuriuo ji siejo daug vilčių („Filthy Rich“). Jis nepadėjo aktorei pakilti ant naujo karjeros laiptelio, kaip ji tikėjosi. O dalyvavimas televizijos seriale „And Just Like That...“ atvers K.Cattrall naujas duris.

Vis dėlto, pabrėžė informatorius, Samantos Džouns sugrįžimas visiškai nereiškia, kad K.Cattrall ir S.J.Parker susitaikys: „Jos rado bendrą kalbą, bet nesitikėkite, kad kada nors taps draugės.“ Pasak „Variety“, K.Cattrall suvaidino tik vienoje scenoje, kurioje jai nereikėjo susidurti nei su S.J.Parker, nei su Cynthia Nixon, nei su Kristin Davis.

Serialo „And Just Like That...“ antrasis sezonas – ne vienintelė naujiena, kuria internetinės televizijos savo žiūrovus žada nudžiuginti ateinančią savaitę.

Internete taip pat sklandė gandai, kad K.Cattrall pasitraukė iš projekto dėl nesantaikos su S.J.Parker.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.