Atlikėjas Deivis Norvilas neria į naują projektą: „Arba išbrisiu, arba griūsiu“

Televizijos žiūrovams puikiai pažįstamas atlikėjų duetas – Renata ir Deividas Norvilas-Deivis – žavi ne tik ant scenos. Tokia pat charizma ir puikiais tarpusavio santykiais jie gali pasigirti ir kasdienybėje.

Renata ir Deivis Norvilai.<br>D.Umbraso nuotr.
Renata ir Deivis Norvilai.<br>D.Umbraso nuotr.
Renata ir Deivis Norvilai.
Renata ir Deivis Norvilai.
Renata ir Deivis Norvilai.
Renata ir Deivis Norvilai.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2023-10-14 12:45

O apie netikėtai užgimusią meilę, naujus projektus ir gyvenimą, užgesus scenoms šviesoms, šeimyninis duetas papasakojo jau šį sekmadienį, TV3 laidoje „Pasaulis pagal moteris“.

„Tai – viso gyvenimo projektas. Mes kartu gyvename, kartu scenoje dainuojame. Visą vasarą kartu dirbome ir kartu atostogavome. Todėl mūsų gyvenimo projektas – laikas, praleistas kartu“, – laidoje pokalbį pradėjo Renata.

Tiesa, tai visai nereiškia, kad pora neturi ir kitokių, asmeninių veiklų. Štai, pavyzdžiui, D. Norvilas-Deivis papasakojo apie naują teatro spektaklį, kuriam šiuo metu ruošiasi. Anot atlikėjo, šis spektaklis – ypatingai sunkus.

„Ruošiu naują spektaklį. Labai sunkų. Būdamas 43 metų sau ant galvos užsikroviau turbūt sunkiausią savo karjeros spektaklį. Tai reiškia, kad arba išbrisiu, arba griūsiu – dar nežinau“, – apie naują projektą kalbėjo Deivis.

Jis ne tik papasakojo apie iššūkius, su kuriais susiduria besiruošdamas vaidinti naująją rolę, bet ir prasitarė, kas lengviau – šokti, vaidinti ar dainuoti?

Tuo tarpu Renata juokėsi, kad jai visuomet lengviau dirbti dviese – ypač, kai vyras ją itin palaiko. „Ačiū dievui, Deivis visada būna šalia – jis mane ištraukia iš bet kokios situacijos“, –pasakojo Renata.

Taip pat laidoje sutuoktiniai prisiminė ir savo santykių pradžią bei kaip užgimė jų meilė.

„Tai buvo meilė iš paskutinio žvilgsnio“, – laidoje juokėsi Deivis.

Jaukiame pokalbyje šeima atskleidė, kas rūpinasi visais namų kampais, bei kas dažniau sukasi virtuvėje. O Renata su žiūrovais pasidalino ir kitokia, ne visiems žinoma Deivio puse – koks mylimas vyras būna tuomet, kai nulipa nuo scenos.

„Jis yra labai ramus. Jis tik scenoje toks sceniškas, pamaiva, bet namuose jis pūkuotas meškiukas su tapkėmis“, – kalbėdama apie Deivį juokėsi Renata.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.