Netikėtas smuikininkės sprendimas sužavėjo M. Mikutavičių: „Vienas geriausių mano matytų pasirodymų“

Šį sekmadienio vakarą projektas „Lietuvos talentai“ ir vėl atskleidžia gabiausius mūsų šalies žmones. O šįkart TV3 televizijos projekto puošmena tapo smuikininkė Augustina Vizbaraitė. Merginos pasirodymas sužavėjo teisėjus, o Marijus Mikutavičius jai skyrė ypatingus žodžius.

 Smuikininkės pasirodymas sužavėjo M. Mikutavičių.<br> TV3 nuotr.
 Smuikininkės pasirodymas sužavėjo M. Mikutavičių.<br> TV3 nuotr.
 Smuikininkės pasirodymas sužavėjo M. Mikutavičių.<br> TV3 nuotr.
 Smuikininkės pasirodymas sužavėjo M. Mikutavičių.<br> TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2023-10-29 16:42, atnaujinta 2023-10-29 16:43

Augustina – persirengimo ir vaidybos cosplay kultūros mylėtoja, šią veiklą įvardinanti kaip didžiausią hobį. Ši kultūra leidžia įsikūnyti į mėgstamą filmų, komiksų, knygų, žaidimų ar anime personažą. Cosplay dėka Augustė išmoko siūti ir į bendraminčių renginius ateina pasipuošusi rankų darbo kostiumu. Šou dalyvė tikina, kad šis hobis jai labai padėjo atsiskleisti ir scenoje, kaip muzikantei.

„Scenos baimės neturėjau, bet buvau šiek tiek sukaustyta, scenoje atlikdavau tik akademinę, klasikinę muziką. Ją vis dar atlieku, bet šis hobis į muziką man padėjo pažvelgti kitaip – suvokiau, kad kiekvienas kūrinys turi istoriją, o aš turiu ją papasakoti“, – sako A. Vizbaraitė.

„Lietuvos talentų“ dalyvė scenoje bandė perteikti gladiatorių kovos emocijas – specialiai savo pasirodymui ji netgi pasisiuvo kostiumą! Augustina sujungė aistrą cosplay kultūrai ir smuiką.

„Gal tai ir keistas derinys, bet norėjau daryti tai, kas patinka. Man visuomet labai įspūdinga, kai scenoje kitus žmones pamatau persirengusius animaciniais personažais. Ypač įdomu būna tada, kai esi būtent to serialo, filmo ar žaidimo fanas“, – pasakojo šou dalyvė.

Taip pat Augustina mokosi korėjiečių kalbą. Smuikininkė turi daug draugų korėjiečių, klausosi korėjietiškos muzikos ir ateitį sieja būtent su šia šalimi:

„Visai neseniai buvau Korėjoje, grojau su orkestru. Buvo neįtikėtinai smagu – supratau, kad vėl noriu į ta šalį.“

Dalyvės pasirodymas nepaliko abejingų – pagyras žėrė visi trys teisėjai.

„Tai yra vienas iš geriausių mano matytų pasirodymų. Jūs fantastiškai grojate smuiku – aistringai, užburiančiai ir įsijautusi, o įvaizdis atitinka tą laikmetį. Noriu, kad keliautumėte, kuo toliau“, – po pasirodymo sakė Marijus Mikutavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.