Prasideda naujas karščiausio realybės šou „Tobulas mačas“ sezonas

Karščiausias realybės šou „Tobulas mačas“ sugrįžta, o naujajame sezone bus ne tik daugiau dalyvių, bet ir meilės, pažinčių bei išties pikantiškų akimirkų ir intrigų. „Go3“ televizijos žiūrovai nuo lapkričio 15 d. galės pamatyti kaip seksis ieškoti antrosios pusės interneto sensacija vadintai šokėjai Monikai Šalčiūtei bei sėkmingai „(Ne)viskas įskaičiuota“ šou pasirodžiusiam Matui, turinčiam apie 40 tatuiruočių.

Naujas realybės šou „Tobulas mačas“ sezonas.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Naujas realybės šou „Tobulas mačas“ sezonas.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 15, 2023, 4:20 PM

Praėjusio „Tobulo mačo“ sezono pabaigoje atsirado net trys poros, kurios laimėjo romantišką kelionę į nuostabiąją Barseloną. Kaip baigsis šių metų realybės šou? Kiek porų šįkart iškovos kelialapius į paslaptingą romantišką vietovę? Ar meilės verpetai neaptemdys jų protų? Ar jie…. suras savo „Tobulą mačą“?

„Tikros meilės paieškos kartais virsta tikra aistrų karusele, kurioje susipina tiek draugystės, tiek išdavystės. Neįtikėtina, bet šiame šou galima bus pamatyti viską atvirai, nes dalyvius nuolat seka kameros!“ – intrigavo Justinas Docka, „Go3“ programų direktorius.

Dalyvių lauks siautulingi vakarėliai, netikėtos pramogos, gardžiausios vaišės ir kraują kaitinanti romantika – ir tai tik dalis reginio žiūrovams, nes čia pasitaikys ir įtampos, konfliktų bei pikantiškų nuotykių.

Net 8 savaites iš eilės, 5 dienas per savaitę „Go3“ televizijos žiūrovams bus pateikiamas kraują kaitinantis „Tobulo mačo“ turinys.

Pirmadieniais lauks naujos serijos anonsas. Antradieniais bus dar daugiau karštų naujienų. Trečiadieniais dalyvių pasirinkimus ir spendimą bus galima pamatyti naujose realybės šou serijose, o dalyvių gyvenimą 24/7 be cenzūros, galima bus stebėti ketvirtadienį ir penktadienį specialiose laidose.

„Go3“ televizijos „Tobulas mačas“ – tai pilnas pažinčių, romantikos ir netikėtumų realybės šou, kuriame jauni, gražūs, žavūs ir meilės ištroškę jaunuoliai per savaitę turi surasti antrąją pusę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.