„Lietuvos talentų“ finalui besiruošianti dainuojanti šeima: „Jei netikėsi, kad gali nueiti iki pabaigos, tuomet geriau išvis neiti“

Jau šį sekmadienio vakarą – itin laukiamas pirmasis TV3 televizijos projekto „Lietuvos talentai“ finalas. Jo metu pasirodys net 12 dalyvių, iš teisėjų atrankose išgirdusių du arba tris „taip“. Tačiau šįkart viskas bus žiūrovų rankose – būtent jie nuspręs, kurie keturi dalyviai pateks į superfinalą! Nepraleiskite progos balsuoti ir taip palaikyti savo favoritų.

„Lietuvos talentų“ finalui besiruošianti dainuojanti šeima: „Jei netikėsi, kad gali nueiti iki pabaigos, tuomet geriau išvis neiti“.<br>TV3 nuotr.
„Lietuvos talentų“ finalui besiruošianti dainuojanti šeima: „Jei netikėsi, kad gali nueiti iki pabaigos, tuomet geriau išvis neiti“.<br>TV3 nuotr.
„Lietuvos talentų“ komisija.<br>TV3 nuotr.
„Lietuvos talentų“ komisija.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 3, 2023, 11:48 AM

Tiesioginės transliacijos su nekantrumu laukia ir muzikalioji Ališauskų šeima. Juk dalyvių dainą apie obuolius visą šį laiką niūniavo visa Lietuva.

Ališauskų šeima – išties talentinga, ypatinga bei puošianti šį projektą. Egidijus Ališauskas – Lietuvos kariuomenės orkestro vyriausias dirigentas ir vadovas. O 8-metė Akvilė pirmąjį savo koncertą surengė būdama trejų, ir taip tapo jauniausia Lietuvos kariuomenės orkestro soliste. Sulaukusi 5-erių, ji jau dalyvavo savo pirmajame rečitalyje. Beje, mergaitė taip pat groja ir kanklėmis – tą daryti ją paskatino mama Aistė Ališauskienė. Tuo tarpu sūnus Lukas dainuoja ir groja birbyne – visai kaip tėtis Egidijus.

Tai, kad daina apie obuolius sulauks tokio pasisekimo, šeima tikina jautųsi širdyje. Kai koncertų metu užtraukia šią dainą, kartu su jais dainuoja visa salė. Ališauskai labai džiaugiasi, kad ir šioje, talentų kupinoje scenoje, kūrinys rado savo klausytoją. Šeima savo pasirodymą vertina palankiai, tačiau svarbiausia jiems savo muzika džiuginti kitus. Ypač dalyvius pamalonino tai, kad projekto žiūrovai negailėjo komplimentų, kuriuos išsakė socialiniuose tinkluose.

Aukštus reikalavimus scenoje sau kelia ne tik tėvai, bet ir jų vaikai. Būtent todėl ruošiantis pirmajam finalui, šeima susidūrė su iššūkiu – kokią dainą pasirinkti?

„Labai ilgai ieškojome... Savo repertuare turime daug įvairiausių dainų. Tai ir liaudies dainos, kurias labai mylime ir dažnai dainuojame, ir populiaresnės melodijos. Mums buvo labai sunku nuspręsti, kas galėtų tikti būtent šiai publikai“, – pasakoja kanklėmis grojanti A. Ališauskienė.

Pagrindinis šeimos tikslas – parodyti tai, ką moka geriausiai. Ališauskai širdyje tiki, kad jiems pavyks laimėti žiūrovų simpatijas ir pasiekti superfinalą.

„Jei netikėsi, kad gali nueiti iki pabaigos, tuomet išvis geriau neiti. Žinoma, laimėjimas ne visada priklauso nuo tavęs. Tai priklauso ir nuo dainos, ir nuo to, į kieno širdį pataikysi. Svarbiausia mums yra padaryti viską ne šimtu, o dviem šimtais procentų“, – prideda moteris.

Kokią dainą šį vakarą atliks talentingoji šeima? Ar jiems pavyks pranokti savo pačių atrankų metu sudainuotą kūrinį?

Scenoje taip pat pasirodys „Delarija“, Morta Šmitaitė, Ignas Tamulis, „Modus dance“, Klaudijus, Tadas ir Edas, „Lili team“, Augustina Vizbaraitė, Gabrielius Batutis, Artemas Fesko, Justinas Malinauskas ir Eldaras Juldaševas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.