Lietuviškai kalbantis japonas K. Hisada prakalbo apie lietuvaites: „Kiekviena mergina čia graži, be to, visos labai geras figūras turi“

Japonas Kotaro Hisada moka penkias kalbas – japonų, anglų, ukrainiečių, rusų, lenkų ir lietuvių. Kotaro labai patinka Lietuva, joje japonas lankėsi jau 30 kartų. Kotaro lietuviškai išmoko, nes Lietuvoje nori jaustis kaip vietinis, ir, maža to, dar moka mūsų himną.

 K. Hisada.<br>lrytas.lt koliažas.
 K. Hisada.<br>lrytas.lt koliažas.
 K. Hisada.<br> Organizatorių nuotr.
 K. Hisada.<br> Organizatorių nuotr.
 K. Hisada.<br> Organizatorių nuotr.
 K. Hisada.<br> Organizatorių nuotr.
 K. Hisada.<br> Organizatorių nuotr.
 K. Hisada.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jan 17, 2024, 4:11 PM, atnaujinta Jan 17, 2024, 5:09 PM

Kotaro labai mėgsta riebiai lietuviškai pavalgyti. „Man labiausiai patinka bulviniai blynai, jų tekstūra ir, žinoma, skonis. Ypač su grietine labai, dieviškai skanu. Ir man patinka cepelinai, irgi dėl to, kad yra gera tekstūra ir padažas su grybais. Taip pat Kuršėnų vyniotinis, tikrai geras skonis, nežinau, kas yra jame, bet mano burnoje kvepėjo ir kvapas buvo labai geras“, – LNK laidoje KK2 pasakojo japonas Kotaro Hisida.

Bet labiausiai Kotaro patinka lietuvaitės. „Kiekviena mergina čia graži ir visos labai geras figūras turi. Kasdien matau gatvėse tokias merginas ir vau“, – komplimentų negailėjo japonas.

Iš esmės Kotaro Lietuvoje mėgsta viską, išskyrus kainas. „Nesitikėjau, kad Lietuvoje yra taip brangu. Kai atvykau į Lietuvą, maniau, kad Lietuvoje produktų kainos gali būti daug mažesnės nei Japonijoje arba tokios pačios kaip Lenkijoje. Bet čia brangiau nei Lenkijoje“.

Kai Kotaro nevalgo cepelinų ir nebėgioja nuo Lietuvos kaimo šunų, jis gyvena Japonijoje, Osakoje. Ten vaikinas dirba maisto prekių parduotuvėlėje geležinkelio stotyje. Tačiau svajoja, kad vieną dieną taps pasaulinio lygio dainininku ir dainuos lietuviškai.

„Pirmą dainą, kurią klausiau lietuviškai, buvo „Saulės kliošo“ daina, pradžioje dažnai dainuodavau šios grupės dainas, o po to – Lino Adomaičio, Vaido Baumilos, Monikos Linkytės, GJan.

Beje, išgarsėti Kotaro jau pavyko. Šiuo metu daugybė žmonių youtube seka jo nuotykius Lietuvoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.