Uždainavęs Ericos Jennings sūnus Pranas nustebino V. Baumilą: „Jis užkariautų visų paauglių širdis“

Šį vakarą LNK televizijos eteryje „Lietuvos balsas. Kartos“ projekte tęsis nokautų etapas, kuriame kausis Beno Aleksandravičiaus-ba. komanda.

Uždainavęs Ericos Jennings sūnus Pranas nustebino V. Baumilą: „Jis užkariautų visų paauglių širdis“.<br>Lrytas.lt koliažas.
Uždainavęs Ericos Jennings sūnus Pranas nustebino V. Baumilą: „Jis užkariautų visų paauglių širdis“.<br>Lrytas.lt koliažas.
Projekto akimirkos.<br>LNK nuotr.
Projekto akimirkos.<br>LNK nuotr.
Projekto akimirkos.<br>LNK nuotr.
Projekto akimirkos.<br>LNK nuotr.
Projekto akimirkos.<br>LNK nuotr.
Projekto akimirkos.<br>LNK nuotr.
Projekto akimirkos.<br>LNK nuotr.
Projekto akimirkos.<br>LNK nuotr.
Vaidas Baumila.<br>V.Skaraičio nuotr.
Vaidas Baumila.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Apr 14, 2024, 2:04 PM

Mokytojas turi tik keturias reitingavimo sofas, į kurias pasodinti ir projekte išsaugoti galės vos pusę dalyvių, tarp kurių ir unikali grupė „Fuzija“, savadarbiais instrumentais grojantys dvyniai Timohi, operos solistės iš Latvijos, Donatos Virbilaitės mokinės Dloud Kidz, Ericos Jennings ir jos sūnaus Prano duetas ir daugelis kitų talentingų duetų ir grupių.

„Visi mano pasirodymai eksperimentiniai. Su viltim. Su noru dar paieškoti, kad ypač tos jaunos grupės ir tie jauni atlikėjai atsiskleistų.

Tai mano šio sezono požiūris į komandą. Gal ir gaila, kad mano komandoje nėra didžiulių muzikos Dievų, bet reikia suteikti šansą ir tiems, kurie dar turi ko išmokti ir kuriems ne visada pasiseka“, – apie savo turimą komandą sakė Benas.

Kurti strategijas, ką išsaugos šiame etape Benas pradėjo dar repeticijų metu, tačiau šį sekmadienį po pamatytų pasirodymų, mokytojas ne kartą pakeitė nuomonę, o jo akyse buvo galima išvysti ir ašaras.

„Bandau greituoju būdu suprasti kokios komandos noriu. Kaip ir turėjau viziją, bet kiekvienas pasirodymas ją sumaišo.

Aš jau sakiau šiais metais, kad su savo komanda noriu daryti įdomesnius pasirodymus. Eidamas į nokautus galvojau, kad viskas man yra aišku.

Bet kai kurie pasirodymai visiškai iškrito iš galvos ir dabar matau, kad viską reikia pergalvoti iš naujo“, – jau po antrojo pasirodymo scenoje kalbėjo Benas.

Nokautų laidoje scenoje pasirodė ir buvusi projekto mokytoja bei profesionali atlikėja Erica Jennings su paaugliu sūnumi Pranu, kuris dar projekto pradžioje pripažino, kad nėra tikras ar savo gyvenimą nori sieti su muzika.

Vis tik dvikovose nugalėjus Baibos Skurtstienės ir jos mokinės Kamilos duetą, Pranas vis labiau atsiskleidžia, tobulėja ir Beno Aleksandravičiaus padedamas atranda stipriausias savo muzikines savybes, kurios priverčia nebenorėti pasitraukti iš scenos.

„Jūs vienareikšmiškai privalote būti kitame etape. Galiu drąsiai pasakyti, kad jei Pranas darytų solo karjerą ir kurtų savo dainas, jis užkariautų visų paauglių širdis ir būtų absoliutus dievaitis, o tie plaukai užverbuotų tūkstantines minias“, – tvirtai buvo įsitikinęs Vaidas Baumila.

„Tai pasirodymas, kuriame atsiskleidė Prano aukštas diapazonas. Tai yra tiek jo mokytojų nuopelnas, tiek abiejų kūrybingų šeimos narių nuopelnas“,– po pasirodymo kalbėjo Nomeda.

Tai, kad Pranui pavyksta išsilaisvinti ir atsirakinti su kiekvienu pasirodymu pripažino ir jo mokytojas Benas, kuris į Praną deda didžiules muzikines viltis ir vadina jį savo asmeniniu projektu.

„Pranui reikia atsipalaiduoti daugiau pajudėti. Nesu matęs, kad jie taip šoktų, džiaugtųsi ir vaibintų. Jei dar labiau pavyktų atrakinti tą savo laisvumą, būtų dar geresnis pasirodymas.

Džiaugiuosi, kad pagaliau scenoje atsirado laisvės ir judesio, džiaugiuosi, kad Pranas vis labiau išsilaisvina, atsidaro ir vis geriau jaučiasi scenoje.

Man tai yra esminis tikslas ir dovana“, – po jų sukurto šou kalbėjo B.Aleksandravičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.