T. Cruise'as ir K. Holmes siekia skyrybų susitarimo

Tomas Cruise'as ir Katie Holmes ieško būdų susitarti dėl

T. Cruise'as ir K. Holmes siekia skyrybų susitarimo.<br>AP
T. Cruise'as ir K. Holmes siekia skyrybų susitarimo.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jul 9, 2012, 4:40 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 7:39 AM

Dėl šios kovos žiniasklaidos dėmesio centre taip pat atsidūrė poros mažametė duktė Suri ir Scientologijos Bažnyčia, kurios garsus narys yra T. Cruise'as.

Apie įžymybes rašantis žurnalas TMZ.com, remdamasis anoniminiais šaltiniais, pranešė, kad 33 metų K. Holmes ir 50-metis T. Cruise'as derasi dėl dukters lankymo ir išlaikymo, taip pat - turto pasidalijimo. Žurnalas „People“ teigia, kad besiskiriantys sutuoktiniai nori išvengti savo vedybinių reikalų aptarinėjimo teisme.

T. Cruise'o ir K. Holmes advokatai sekmadienį į prašymus pakomentuoti neatsakinėjo, bet K. Holmes diena anksčiau buvo nufotografuota einanti į savo advokato kontorą Niujorke.

Birželio pabaigoje ji Niujorke pateikė skyrybų dokumentus, ir tai, pasak T. Cruise'o atstovės, „labai nuliūdino“ trilerio „Neįmanoma misija“ žvaigždę.

Aktorė dokumentuose skyrybų priežastimi nurodo nesutaikomus skirtumus. Pasak jos advokatų, ji viena siekia visų šešiametės dukters globos teisių, todėl pasklido gandai, kad ji nori dukrą auginti už Scientologijos Bažnyčios ribų.

T. Cruise'as praėjusios savaitės pradžioje parskrido į Los Andželą iš Islandijos, kur filmuoja naują juostą, ir nuo to laiko viešai apie skyrybas nekalbėjo. Los Andžele dirbantis jo advokatas Bertas Fieldsas sakė, kad jis nori privatumo.

T. Cruise'as ir K. Holmes susituokė 2006 metais ir nuolat gyveno įžymybių stebėjimo entuziastų dėmesio centre, net gavo pravardę „TomKat“. K. Holmes skyrybų prašymas sukrėtė jos gerbėjus, nes ši santuoka atrodė tvirta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: atakos Charkive ir naujas Rusijos gynybos ministras