K. Holmes gyvendama su T. Cruise'u jautėsi kaip siaubo filme

Kai praėjusią savaitę aktorė Katie Holmes įteikė pareiškimą skyryboms su Holivudo žvaigžde Tomu Cruise'u ir pasišovė viena auginti jųdviejų dukterį Suri – tai buvo kulminacija metus trukusios kovos dėl išsilaisvinimo iš scientologijos persmelktos santuokos. Bent taip teigia 33 metų moteriai artimas šaltinis.

Anot šaltinio, gyvendama santuokoje su garsiuoju scientologu T. Cruise'u, K. Holmes buvo nuolat kontroliuojama ir sekama.<br>"US Weekly"
Anot šaltinio, gyvendama santuokoje su garsiuoju scientologu T. Cruise'u, K. Holmes buvo nuolat kontroliuojama ir sekama.<br>"US Weekly"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 11, 2012, 1:46 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 6:18 AM

Žurnalui „US Weekly“ šaltinis tvirtino, kad K. Holmes, ištekėjusi už dabar 50-mečio T. Cruise'o, jautėsi tartum legendiniame siaubo filme „Rosemary kūdikis“ (Rosemary's Baby). Ši juosta pasakoja apie tai, kaip jauna moteris prieš savo valią išnešioja šėtoniškai sektai priklausančio vyro kūdikį.

„Kiekvienas jos žingsnis, kiekvienas jos veiksmas buvo kontroliuojamas. Ji jautėsi lyg gyventų filme „Rosemary kūdikis“, - atskleidė žurnalo kalbintas asmuo.

„US Weekly“ anoniminis pašnekovas pasakojo, kad svariausia 33 metų K. Holmes sprendimo skirtis priežastimi tapo poros 6 metų duktė Suri. T. Cruise'as, kurį įsiutino jaunosios žmonos sprendimas, norėjo, kad Suri augtų auklėjama scientologų.

Į scientologiją, kurią daugelis vadina religine sekta, T. Cruise'as pasinėrė praėjusio amžiaus devintojo dešimtmečio pabaigoje, kai susituokė su pirmąja žmona Mimi Rogers. Ši moteris jau priklausė scientologų bažnyčiai. 1987 m. sumainiusi žiedus pora po 3 metų pasuko skirtingais keliais, tačiau tikėjimas scientologija išliko T. Cruise'o širdyje.

T. Cruise'as labai laukė savo pirmojo biologinio vaiko Suri. Kai K. Holmes buvo nėščia, jis įsigijo echoskopą, kad galėtų kada panorėjęs apžiūrėti savo negimusį vaisių.

Įdomūs faktai („The Examiner“):

* Visos trys T. Cruise'o žmonos buvo 33 metų, kai su juo skyrėsi.

* Kiekviena žmona buvo gimusi 11 metų vėliau už prieš tai buvusią (K. Holmes gimė 1978 m., Nicole Kidman – 1967 m., M. Rogers – 1956 m.).

* Poros vedybų sutartis numatė, kad K. Holmes gaus iš T. Cruise'o po 3 mln. JAV dolerių už kiekvienus drauge praleistus metus (per 5 jų santuokos metus T. Cruise'as uždirbo 200 mln. JAV dolerių).

* K. Holmes nusipirko butą Niujorke prieš užpildydama skyrybų dokumentus. Iš to galima spėti, kad aktorė šį savo žingsnį planavo jau kurį laiką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.