Keisčiausios įžymybių vestuvės: nuo kempingų iki dramblių

Nors dažnai teigiama, jog savo intymiausias akimirkas Holivudo įžymybės sutinka taip pat, kaip ir paprasti mirtingieji, kartais jų įgeidžiai gali nustebinti net visko mačiusius profesionalus, o tarp jų – ir vestuvių planuotojus. Tačiau atsisakyti gero darbo pasiūlymo yra gerokai sunkiau, nei surasti svečių priėmimui tinkamą dramblį ar suruošti vestuvinį kempingą, rašo portalas people.com.

D. Barrymore už mylimojo meno konsultanto ištekėjo apsupta šeimos, draugų, linksmybių bei maisto. Birželio pradžioje jų rančos sode vykusi šventė buvo įkvėpta klasikinio stiliaus, labai paprasta, graži bei susijusi su gamta.<br>AOP
D. Barrymore už mylimojo meno konsultanto ištekėjo apsupta šeimos, draugų, linksmybių bei maisto. Birželio pradžioje jų rančos sode vykusi šventė buvo įkvėpta klasikinio stiliaus, labai paprasta, graži bei susijusi su gamta.<br>AOP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-08-13 09:45, atnaujinta 2018-03-17 10:01

Natalie Portman ir Benjamin Millepied

Vos prieš savaitę įvykusi itin slapta „Oskaro“ laureatės ir prancūzų choreografo vestuvių ceremonija supynė aktorės žydišką tikėjimą, jaunikio gimtąją kultūrą bei poros ekologiškus įsitikinimus. Po to, kai pora apsikeitė žodžiais „Sutinku“ po Kalifornijos dangumi, svečiai galėjo mėgautis griežtai veganiškais patiekalais (to reikalavo veganiškos dietos besilaikanti N. Portman), užkandžiavo prancūziškais „makarūnais“ vietoje vestuvinio torto ir namo vyko su dovanų maišeliais, kuriuose iš augalų sėklų buvo išraitytas žodis „Merci“.

Matthew McConaughey ir Camila Alves

M. McConaughey – tikras Teksaso vaikis, tad tą buvo galima pastebėti ir šį birželį vykusių jo vestuvių su brazile Camila Alves metu. Ceremonija vyko Austino mieste ir buvo kaubojiško stiliaus, nes visi svečiai miegojo palapinėse po žvaigždėtu dangumi, gėrė tekilą, alų ir valgė teksasietišką barbekiu.

Drew Barrymore ir Wil Kopelman

Ne paslaptis, jog visuomet geros nuotaikos Holivudo numylėtinė D. Barrymore už mylimojo meno konsultanto ištekėjo apsupta šeimos, draugų, linksmybių bei maisto. Birželio pradžioje jų rančos sode vykusi šventė buvo įkvėpta klasikinio stiliaus, labai paprasta, graži bei susijusi su gamta. Jauniausi vestuvių svečiai galėjo žiūrėti animacinius filmukus indėniškoje palapinėje, o vyresnieji – vaišintis omarais, kiauliena ir steiku. Ir visa tai buvo patiekta dar prieš tai, kol paryčiais atvyko specialus hamburgerių autobusas!

Nicole Richie ir Joel Madded

Realybės šou žvaigždutės ir „Good Charlotte“ muzikanto šventėje netikėtumų tikrai netrūko. 2010-ųjų gruodį vykusi vestuvių ceremonija priminė porą sužavėjusius Versalio rūmus, tad visa šventė skendėjo karališkoje prabangoje ir ekstravagancijoje. Vis tik daugelį labiausiai nustebino svečius pasitikęs papuoštas tikras dramblys, apie kurį jaunikis sužinojo tik atvykęs į sutuoktuvių vietą. „Tai – tipiškas Nicole poelgis, tačiau jei ji nori kažko beprotiško – vestuvės tam yra pati geriausia diena“,- teigė apstulbintas muzikantas.

Amy Smart ir Carter Oosterhouse

Aktorės ir televizijos darbuotojo romanas užsimezgė dar tada, kai jie susitiko aplinkosaugos konferencijoje, o 2011-ųjų rugsėjį Mičigane gražią draugystę vainikavo tikros ekologijos gerbėjų svajonių vestuvės. Jaunikis pasinaudojo savo dailidės sugebėjimais ir pats iš medžio atliekų pastatė barą, vakarienė ir gėlės buvo tik iš vietinių tiekėjų. Įdomiausia tai, jog net 220 svečių sulaukusi ceremonija nesukėlė jokių didesnių problemų ir tvarkantis pavyko pririnkti tik vieną nepilną šiukšlių maišą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.