T. Cruise'as po skyrybų įsipareigojo mokėti milijonus dolerių dukros Suri išlaikymui

Buvusi Holivudo

K. Holmes ir T. Cruisas santuokoje gyveno šešerius metus.<br>AP
K. Holmes ir T. Cruisas santuokoje gyveno šešerius metus.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 26, 2012, 11:41 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 3:44 AM

Remdamasis šaltiniais, susipažinusiais su buvusių sutuoktinių, kurių skyrybų procesas baigėsi anksčiau šią savaitę, teismui pateiktais dokumentais, TMZ nurodė, kad pagal vedybų kontraktą K. Holmes negalėjo reikalauti jokios dalies iš 50-mečio aktoriaus turto, vertinamo 250 mln. dolerių.

Tačiau T. Cruise'as ateinančius 12 metų mokės už dukros išlaikymą - iš viso 4,8 mln. dolerių arba po 33 333 dolerius per mėnesį.

TMZ taip pat pranešė, kad T. Cruise'as privalės apmokėti Suri sveikatos priežiūros, mokymosi ir užklasinės veiklos išlaidas.

33 metų K. Holmes nustebino T. Cruise'ą birželio pabaigoje, paprašiusi skyrybų su filmų „Neįmanoma misija“ (Mission: Impossible) žvaigžde po beveik šešerius metus trukusios santuokos. Tuo metu aktorius filmavosi Islandijoje.

Skyrybos, suderintos greičiau nei per dvi savaites, atsidūrė pasaulio dėmesio centre ir sukėlė klausimų, ar Suri bus auginama pagal Scientologijos Bažnyčios, su kuria jos tėvas seniai ir glaudžiai susijęs, tradicijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.