Skaudžių skyrybų atomazga: T. Cruise'as buvusiai žmonai nesumokės nė cento

Holivudo žvaigždė Tomas Cruise'as oficialiai užbaigė savo santykius su Katie Holmes. Faktas, kad 2006-ųjų lapkritį Romoje susituokusi pora jau nebe vyras ir žmona, dabar patvirtintas dokumentais. Kaip ir dera skyrybų atveju, nuo šio momento Tomas Cruise'as mokės alimentus savo buvusiai žmonai, skirtus judviejų dukrelės Suri auklėjimui. Beje, teismo sprendimu, Holivudo žvaigždė kas mėnesį savo piniginę patuštins tik 33 tūkstančiais dolerių.

Holivudo žvaigždė Tomas Cruise'as oficialiai užbaigė savo santykius su Katie Holmes.<br>"Reuters"
Holivudo žvaigždė Tomas Cruise'as oficialiai užbaigė savo santykius su Katie Holmes.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 12, 2012, 3:26 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 7:43 PM

Šią sumą T. Cruise'as perves į Katie Holmes sąskaitą tol, kol jų dukrelei sukaks 18 metų. Tokiu būdu skyrybos jam kainuos apytiksliai 5 milijonus dolerių, – tad vargu ar tokia menkutė suma atsilieps 250 milijonų vertės T. Cruise'o turtui.

Iš tų pinigų K. Holmes apmokės dukrelės medicinos draudimą, mokymąsi mokykloje ir koledže. Buvusi T. Cruise'o žmona negaus nė cento, bet ji ir nepretenduoja į buvusio sutuoktinio finansus. Bet kokiu atveju K. Holmes neketina užginčyti teismo sprendimo ir reikalauti padidinti sumą, nors tokią galimybę turėjo.

Be finansinių, teismas taip pat nustatė tėvams kitus įsipareigojimus. Taip, Katie Holmes gavo globą dukrelei Suri, – skelbiama, kad dėl jos ji atsisakė visų pretenzijų į buvusio sutuoktinio turtą. Tomas Cruise'as turi teisę lankyti mažylę bet kokiu jam patogiu laiku.

Buvusieji sutuoktiniai turės kartu suderinti, kokią mokyklą turės lankyti Suri. Tai nebus lengva: juk jau žinoma, kad mokyklos-internato, skirtos išpažįstantiems scientologiją, kaip prieš kelerius metus dar planavo Tomas ir Katie, mergaitė nelankys.

Dabar, kai santuoka su Tomu Cruise'u oficialiai nutraukta, Katie Holmes gali ramiai sutelkti dėmesį savo, kaip aktorės, karjerai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.