Holivudo aktorė J. Fonda aktyviai mylisi net sulaukusi 74-erių

Legendinė aktorė Jane Fonda mano, kad buvo bloga motina. Portalas lrytas.lt savo skaitytojams pateikia interviu apie šias ir kitas pikantiškas aktorės gyvenimo detales.

Puikiai atrodanti 74-erių aktorė užsimena, kad didžiausia grožio paslaptis slypi ne tik genuose ir sveikame gyvenimo būde - grožiui įtakos turi ir reguliarus seksas.<br>AOP
Puikiai atrodanti 74-erių aktorė užsimena, kad didžiausia grožio paslaptis slypi ne tik genuose ir sveikame gyvenimo būde - grožiui įtakos turi ir reguliarus seksas.<br>AOP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 24, 2012, 10:03 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 2:48 PM

– Žiūrint į jus, taip ir knieti paklausti: kaip jums pavyksta taip puikiai atrodyti?

– Dėl to „kaltė“ tenka: genams – 30 procentų, geram seksui – 30 procentų, sportui ir sveikam gyvenimo būdui – 30 procentų. Ir 10 procentų – plastinių operacijų chirurgams!

– Seksas sulaukus 74 metų? Ar tai įmanoma?

– Kas gi čia tokio? Moteris turi likti moterimi būdama bet kokio amžiaus! Bėgant metams, mano lytinis gyvenimas tapo dar geresnis, – kokybiškesnis. Na, ir visas gyvenimas taip pat...

– Ar tebepropoguojate aerobiką?

– Taip, tebeleidžiu pratimų moterims vaizdo kursus. Žinoma, ir pati nuolat sportuoju. Kodėl? Tiesiog nenoriu atrodyti kaip apipešiota kalakutė.

– Tris kartus buvote ištekėjusi...

– Apie tai parašiau savo autobiografinėje knygoje „Mano ligšiolinis gyvenimas“. Visada pataikavau savo vyrams: „Visko ko nori, brangusis!“ Jie gi ką norėjo, tą ir darė. Pavyzdžiui, mano pirmasis vyras Roger Vadimas į mūsų namus atsivesdavo moterų ir siūlydavo mylėtis trise. O aš? Sutikdavau!

– Buvote gera motina?

– Nelabai. Ypač savo pirmajam vaikui – Vanessai. Į motiną pradėjau darytis panaši, kai gimė mano sūnus Troy Garity. Užtat dabar taisau savo klaidas, rūpindamasi ir globodama anūkus!

– Ar tiesa, kad nugalėjote vėžį?

– Planinės medicininės apžiūros metu gydytojai aptiko keistą sukietėjimą krūtyje. Kai padarė analizes, gydytojas pasakė: „Vėžys“. Dar ir dabar prisimenu, kaip po šių žodžių mane sukaustė šaltis. „Kodėl man ir už ką?“ – klausiau savęs. Paskui nusiraminau: „Mirtis į mano planus neįeina!“ Suėmiau save į rankas, man atliko operaciją, – ir dabar viskas gerai!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.