Jaunystėje sekso simboliu laikytas M. Rourke’as atsigavo po gyvenimo nokauto

Brutali išvaizda, blogiuko įvaizdis ir aktoriaus talentas praeityje Mickey Rourke’ui (60 m.) žadėjo puikią karjerą. Bet buvęs boksininkas sunkiai nokautavo pats save – akimirksniu neteko visko, net ir savo įspūdingo veido. Dabar M. Rourke’as stengiasi pakilti. Optimizmo nestokojantis aktorius tikina, kad pagrindinis jo vaidmuo didžiajame ekrane dar nesuvaidintas.

Daugiau nuotraukų (1)

"Stilius"

Oct 10, 2012, 5:43 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 5:14 AM

Philipas Andre Rourke’as jaunesnysis, dažniausiai vadinamas Mickey, išaugo Jungtinėse Amerikos Valstijose, kriminaliniame Majamio kvartale.

Čia policininku dirbusiam jo patėviui Eugene’ui Addisui darbo pakako. Rūpesčių iki kaklo turėjo ir motina Ann po to, kai išsiskyrė su Philipu Andre Rourke’u vyresniuoju: jai teko rūpintis trimis savo vaikais ir penkiais naujojo sutuoktinio sūnumis.

Rajone, kur jie gyveno, gebėjimas muštis buvo pagrindinė išlikimo sąlyga. Tad jaunasis Mickey, kurį dažnokai prilupdavo pusiausvyrą praradęs patėvis, anksti suprato šiurkščios jėgos pranašumus ir užsirašė į bokso treniruotes.

Būdamas vos 12 metų paauglys jis laimėjo savo pirmąją kovą ringe ir treniruotes tęsė salėje, kur karjerą pradėjo ir legendinis boksininkas Mohammadas Ali. Treneriai su M.Rourke’u siejo daug vilčių.

Per kitus aštuonerius metus jis dalyvavo 30 kovų, iš kurių 27 laimėjo, o per 17 – priešininką nokautavo.

Mickey buvo išėjęs į ringą net prieš itin patyrusį Louisą Rodriguezą. Kova baigėsi pirma rimta trauma: smegenų sukrėtimu. Kai po kelerių metų M.Rourke’as vėl patyrė smegenų sukrėtimą, gydytojai patarė jam kuriam laikui palikti šį žiaurų sportą.

20-metis vaikinas pakluso nemanydamas, kad su ringu atsisveikina dvidešimčiai metų.

Netekęs pragyvenimo šaltinio Mickey griebėsi atsitiktinių darbų. Tuo metu jam nė karto nebuvo šmėkštelėjusi mintis apie aktoriaus karjerą. Viskas įvyko labai atsitiktinai: kartą pažįstamas Majamio universiteto studentas, statęs pjesę, paprašė pagelbėti – pakeisti vaikiną, kuris atsisakė vaidmens.

Išsamų straipsnį skaitykite žurnale „Stilius”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.