„Rolling Stones“ rokeris R. Woodas prašė draugės tėvo leidimo pasipiršti

„Rolling Stones“ rokeris Ronnie Woodas įrodė, kad yra tikras džentelmenas, - jis paprašė draugės, televizijos ir teatro prodiuserės Sally Humphreys tėvo leidimo pasipiršti.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Oct 31, 2012, 4:42 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 6:22 PM

Gitaristas ketina trečią kartą vesti, o jo sužadėtinė papasakojo, kad jis, laikydamasis tradicijų, paprašė Colino Humphreyso jo dukters rankos.

Sally paaiškino: „Ronnie pasikvietė mano tėvus į Londoną, į (dokumentinio filmo apie „Rolling Stones“) „Crossfire Hurricane“ premjerą, o kitą dieną paprašė mano tėčio. Tada jis paprašė manęs, nors ant vieno kelio ir nepriklaupė. Bet aš žinojau, kad taip gali nutikti, nes mes jau apie tai kalbėjomės“.

„Mes abu laimingi, visi dėl mūsų džiaugiasi. Mums labai pasisekė, kad mūsų šeimos džiaugiasi ir pritaria mūsų sužadėtuvėms. Datos dar nepaskyrėme, bet vestuvės bus labai paprastos, jokios didybės ar prašmatnumo“, - pasakojo ji.

Sally mama muzikantė labai džiaugiasi priimdama į šeimą R.Woodą ir britų laikraščiui „Daily Mail“ sakė: „Pažįstame Ronnie maždaug penkerius metus ir esame absoliučiai patenkinti sužadėtuvėmis. Jis kokius tris kartus pas mus lankėsi ir mums labai patiko. Jie tiesiog turi tiek daug bendra, ypač - menus. Jie labai palaiko vienas kitą“.

R. Woodas taip pat gavo pritarimą iš savo antrosios žmonos Jo, kuri jo partnerė buvo 23 metus ir kuri jį paliko 2008-aisiais, į viešumą iškilus jo romanui su rusų padavėja.

Jo sakė: „Linkiu jiems viso, kas geriausia, ir jau perdaviau savo sveikinimus. Manau, kad jie - nuostabi pora, ji - labai miela moteris“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.