G. Clooney naujoje tekilos reklamoje užklumpamas su draugo žmona

George'ą Clooney naujoje tekilos reklamoje geriausias draugas ir verslo partneris Rande'as Gerberis užklumpa lovoje su savo žmona, supermanekene Cindy Crawford.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2013-01-11 12:37, atnaujinta 2018-03-13 21:38

G. Clooney ir R. Gerberio prekės ženklo „Casamigos Tequila“ minutės trukmės reklamoje „It Could Happen...“ C. Crawford taip pat užklumpama lovoje su aktoriaus drauge Stacy Keibler, o pats „Oušeno vienuoliktuko“ (Ocean's Eleven) šaunuolis - dar ir lovoje su R.Gerberiu.

Filmuke sudaromas įspūdis, kad visos poros miega po išgertuvių. Jas paeiliui užklumpa R. Gerberis, G. Clooney, o paskui – ir C. Crawford su S. Keibler.

Holivudo žvaigždė savo tekilos pristatymą atšventė trečiadienį vakare Las Vegase, prie baro aptarnaudamas spaudos atstovus ir kviestinius svečius viešbučio „Encore“ naktiniame klube „Andrea's“.

Aktoriaus tekila buvo gaminama septynerius metus. G. Clooney ir R. Gerberis, kurie Meksikoje greta pasistatė namus, ją pristatė nusprendę įžengti į alkoholinių gėrimų rinką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.