B. Cooperis per Auksinius gaublius dėvėjo „ekologišką“ smokingą

Už aplinkos apsaugą aktyviai kovojanti Colino Firtho žmona negaili pagyrų aktoriui Bradley Cooperis, kuris sekmadienį atvyko į Auksinių gaublių įteikimo ceremoniją pasipuošęs smokingu iš antrinės medžiagos, kuri buvo pagaminta beveik nekenkiant aplinkai.

B. Cooperis per Auksinius gaublius dėvėjo „ekologišką“ smokingą.<br>AP
B. Cooperis per Auksinius gaublius dėvėjo „ekologišką“ smokingą.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2013-01-16 19:26, atnaujinta 2018-03-13 19:04

Livia Firth įtikino aktorių pasirengti Tomo Fordo smokingą, kuris buvo pagamintas specialiai jos sukurtai drabužių linijai „Žaliojo kilimo iššūkiui“ (Green Carpet Challenge - GCC). Garsiausi pasaulio dizaineriai šiai linijai kuria „ekologiškus“ apdarus, kuriais pasipuošusios žvaigždės žengia raudonu kilimu.

„Šiais metais mes nusprendėme atkreipti dėmesį į vyriškus rūbus ir dieviškasis Auksinių gaublių nominantas Bradley Cooperis vilkėjo dviejų dalių Tomo Fordo eilutę, kuri buvo sukurta specialiai „Žaliojo kilimo iššūkiui“, - rašė L. Flirth savo tinklaraštyje.

„Eilutė buvo pagaminta, darant kuo mažesnę žalą aplinkai, iš Europoje verptos ir austos vilnos audinio. Kaip GCC gerbėjai jau žino, mums patinka puošnumas ir raudonojo kilimo prabanga, tačiau esame sužavėti, kad šio projekto tiekėjų grandinė suteikė galimybę sukurti gražią medžiagą, kuri atlaikys laiko išbandymus“, - rašė ji.

„Nėra jokių abejonių, kad ekologiškas Bradley Cooperio smokingas nešiojasi gerai. Todėl šiandien mes džiaugiamės klasikinės mados drabužiu, kurį dėvi stilinga žvaigždė“.

Žaliąją kampaniją L.Firth pradėjo prieš ketverius metus. Per tą laiką joje dalyvavo tokios Holivudo garsenybės kaip Cameron Diaz, Viola Davis ir Michaelas Fassbenderis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.