Blondinė, užkariavusi princo Harry širdį

Britai džiūgauja – princo Williamo žmona Kate laukiasi, o jo brolis Harry pagaliau įsimylėjo. Mėlynakė blondinė Cressida Bonas ne juokais apsuko princo galvą. Pora pradėjo susitikinėti dar vasarą, tačiau dabar santykiai darosi vis rimtesni.

Cressida ne tik graži, komunikabili ir linksma, bet ir šiek tiek pakvaišusi, kaip ir pats Harry.<br>"Facebook"
Cressida ne tik graži, komunikabili ir linksma, bet ir šiek tiek pakvaišusi, kaip ir pats Harry.<br>"Facebook"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 25, 2013, 1:54 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 3:11 AM

Kuo C. Bonas sugebėjo apžavėti skandalingąjį princą? Atsakymas gali būti paprastas, mat pati Cressida, toli gražu, ne iš kelmo spirta. Ji ne tik graži, komunikabili ir linksma, bet ir šiek tiek pakvaišusi, kaip ir pats Harry. Kaip rašo „Daily Mail“, Cressida tikra kompanijos siela. Ji sugeba džiaugtis gyvenimu ir tuo džiaugsmu užkrečia aplinkinius. Princo mylimoji nesidrovi restorane nosį išsitepti kremu ar kvailioti ant galvos užsimaukšlinusi rožinį peruką.

Cressida sužavėjo ne tik Harry. Charizmatišką merginą pamėgo visi karališkosios šeimos nariai, nors susitikę buvo vos kartą. Harry mylimąją su šeima supažindino per savo dėdės princo Andrew gimtadienį. Šventėje, kuri vyko restorane, dalyvavo 14 žmonių. Juos saugojo keturi apsauginiai.

Virtuvės šefas Nickas Wilkinsonas pasakojo, kad karališkoji šeima vėlavo 40 minučių. Maistui jie išleido 1500 svarų (beveik 6000 litų).

„Per pastaruosius mėnesius princesės Eugenie ir Beatrice mūsų restorane lankėsi kokius keturis kartus. Jos tikrai labai mandagios ir draugiškos moterys, tačiau vakarienės metu visi buvo labai įsitempę. Tarp jų tvyrojo nemaloni tyla.

Manau, taip buvo dėl Harry draugės, sėdinčios šalia jo. Vis dėlto būtent ji ir pralaužė ledus. Ji visiškai nesidrovėjo kalbėtis su karališkąja šeima, bendravo labai šiltai ir atvirai“, – tikino N. Wilkinsonas.

Po vakarienės visi gimtadienio svečiai persikėlė į barą, esantį antrame restorano aukšte. Karališkajai šeimai buvo užsakytas apvalus VIP stalas. Pasak virtuvės šefo, Harry sėdėjo nugarą atsukęs į baro pusę, tačiau bare buvusios merginos beviltiškai siekė atkreipti princo dėmesį.

„Harry jomis visai nesidomėjo. Tiesą pasakius, jos Cressidai net negalėjo būti konkurentėmis“, – pripažino N. Wilkinsonas.

Kitą mėnesį C. Bonas planuoja supažindinti Harry su savo šeima. Pora vyks į Cressidos pusseserės vestuves Afrikoje.

Visai neseniai paparacai pirmą kartą užfiksavo Harry su Cressida kartu leidžiant laiką. Jiedu nuolat glėbesčiavosi ir bučiavosi lyg ką tik įsimylėję paaugliai. Slidinėti išsiruošusi pora, regis, nė nepastebėjo fotografų.

Didžiosios Britanijos spauda jau ėmė spėlioti, kada princas išdrįs pasipiršti mylimajai. Jie remiasi Williamo ir Kate meilės istorija. Jiedu oficialiai ėmė susitikinėti po to, kai buvo užfiksuoti paparacų. Lažybų punktų atstovai garantuoja, kad Harry paprašys Cressidos rankos, jei visuomenė palaikys jų santykius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.