Boksininkas V. Klyčko ir aktorė H. Panettiere vėl kartu

Parengė Ona Kacėnaitė.

Pasivaikščiojimo po Majamį metu Volodymyras ir Hayden atrodė labai laimingi, o kai atsisėdo į automobilį, sportininkas švelniai bučiavo savo merginos ranką.<br>"Reuters"
Pasivaikščiojimo po Majamį metu Volodymyras ir Hayden atrodė labai laimingi, o kai atsisėdo į automobilį, sportininkas švelniai bučiavo savo merginos ranką.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 5, 2013, 6:53 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 1:33 PM

Kai 2011 metų gegužę ši įspūdinga pora - 198 cm ūgio Vladimiras ir 153 cm Hayden - pasuko skirtingais keliais, šviesiaplaukė aktorė pradėjo susitikinėti su futbolininku Scottu McKnightu, o Klyčko liko vienišas, taip ir neradęs jai „pamainos“.

Šį sausį į žiniasklaidą pateko informacija, jog Vladimiras ir Hayden atostogavo Dubajuje, o paskui tapo žinoma, jog ji nutraukė ryšius su Scottu McKnightu. Neseniai paparacai Floridoje padarė keletą nuotraukų, iš kurių matyti, kad boksininko ir akorės santykiai pranoksta draugiškus.

Pasivaikščiojimo po Majamį metu Vladimiras ir Hayden atrodė labai laimingi, o kai atsisėdo į automobilį, sportininkas švelniai bučiavo savo merginos ranką. Sprendžiant iš nuotraukos, Hayden neturėjo nieko prieš tokius Vladimiro jausmus.

V. Klyčko su H. Panettiere susipažino 2010-aisiais per vieną vakarėlių. Nuo to laiko pora pradėjo susitikinėti. Ir netrukus po žiniasklaidą pažiro informacija, kad boksininkas pasipiršo draugei ir net stato jau namą netoli Kijevo. Bet šie gandai taip ir nepasitvirtino.

Parengė Ona Kacėnaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.