Aktorė Sh. Stone pražydo šalia jaunesnio draugo

Kovo 10-ąją, Holivudo žvaigždė Sharon Stone švęs savo 55-ąjį gimtadienį. Bet ji niekada nesigėdijo savo amžiaus, net ir dabar, draugaudama su perpus jaunesniu argentiniečių modeliu Martinu Mica (27 m.).

Daugiau nuotraukų (1)

"Lietuvos rytas"

Mar 10, 2013, 11:42 AM, atnaujinta Mar 10, 2018, 6:31 AM

Viskas prasidėjo Brazilijoje. Praėjusį pavasarį Sh.Stone San Paule dalyvavo brazilų žurnalo „Vogue” fotosesijoje. Tuo pat metu tam pačiam leidiniui dirbo argentiniečių gražuolis modelis M.Mica.

Jie susipažino per „Vogue” surengtą vakarėlį. Vos tik įėjusi į gaudžiančią salę aktorė pamatė jį – rudakį gražuolį. Tarp įspūdingo bruneto ir seksualios blondinės žybtelėjo kibirkštis.

Kino dievaitė ir modelis greit rado bendrą kalbą. Poros netrikdė į juos įsmeigti skvarbūs žvilgsniai ir šnabždesiai už nugaros.

Apie ką moteris, kurios intelekto koeficientas vienas aukščiausių Holivude, galėjo kalbėtis su paprastu modeliu?

Praėjus vos valandai po pažinties Sharon ir Martinas pasuko į viešbutį, kuriame apsistojo aktorė. O rytą naujiena apie naują Holivudo dievaitės berniuką apkeliavo visus leidinius.

Bet Sh.Stone niekada nekreipė dėmesio į tai, kas apie ją rašoma. Ji nesigėdydama prisipažino: „Brandi moteris, kuri pasiekė viską, nuolat medžioja. Kartais jos tikslas – dar kartą patikrinti savo vertę, kartais – malonumas. Penkiasdešimtmetės vis dar nori mėgautis seksu.

O kartais tai tiesiog galimybė pasipildyti jaunatviškos energijos. Ir kuo jaunesnis grobis, tuo įdomiau.”

Netrukus įsisuko romanas. Įsimylėjėliai buvo matomi tai prie pietų stalo, tai iš lėto vaikštantys paplūdimyje ir besiglamonėjantys.

Pirmąkart viešai Sharon ir Martinas pasirodė Milano mados savaitėje. Vėliau interviu Holivudo žvaigždė sakė: „Taip, jis jaunesnis už mane. O juk jauni visada geriau, ar ne?”

Po pažinties su gražuoliu argentiniečių aktorė pasikeitė. Ji tarsi pajaunėjo dviem dešimtimis metų.

M.Mica – ne tik gražus modelis. Ketverius metus jis praleido Rio de Žaneiro universitete, ketino tapti inžinieriumi. Bet iš šio kelio jį patraukė modelių agentūros atstovas.

Dabar mados kūrėjai nepasidalija Martino – mat jis visada susikaupęs, neturi žvaigždei būdingų įnorių, o tai jam pelno dar daugiau simpatijų.

Martinas užkariavo ne tik Sharon įvaikių, bet ir senelių poros, kuri tapo aktorės šeima, širdį.

2003 metais aktorė susipažino su pagyvenusia pora – Neilu ir Eileen Mitzmanais. Jie kartu dalyvavo labdaros organizacijos, kovojančios su AIDS, veikloje ir susidraugavo. Šią porą Sharon dabar laiko savo šeima.

Gal Holivudo žvaigždė pagaliau rado ir savo meilę? Žinoma, į šį klausimą atsakys tiktai laikas.

Kol kas M.Mica ir Sh.Stone tvirtai laikosi už rankų ir nekreipia dėmesio į apkalbas.

Parengė Ona KACĖNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.