Shakiros meilės neužtemdė neištikimybės šešėlis

Jie galėjo ir nesusipažinti. Futbolininkas Gerard’as Pique (26 m.) vengia aukštuomenės susibūrimų, o atlikėja Shakira (36 m.) – priešingai – vakarėlių žvaigždė. Bet kartais likimas iškrečia pokštą ir suveda draugėn visiškai skirtingus žmones.

Daugiau nuotraukų (1)

"Lietuvos rytas"

Apr 6, 2013, 5:56 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 5:52 PM

Dainininkės Shakiros vardas, išvertus iš hindi kalbos, reiškia „šviesos deivė”. Iš tikrųjų – žvelgiant į temperamentingus kolumbiečių atlikėjos judesius norisi sušukti: „Deivė!”

Šios šviesiaplaukės atlikėjos gyvenimas anksti tapo pašėlęs: konkursai, koncertai, įrašų studijos, filmavimo aikštelės. Dainininkės namais tapo lėktuvai ir viešbučiai, dėl jos iš proto kraustėsi tūkstančiai vyrų.

Gražuolės Shakiros kerams neatsispyrė ir buvusio Argentinos prezidento sūnus Antonio de la Rua. Poros partnerystė truko 11 metų, bet taip ir baigėsi. Atrodo, kad meilės reikalai atlikėjai tiesiog nesiseka.

Bet iš tikrųjų ji laukė sau skirto – Gerard’o Pique, futbolo klubo „Barcelona” buvusio viceprezidento Amadaro Bernabeu anūko. Beje, į profesionalųjį futbolą Gerard’as atėjo ne su garsaus senelio protekcija.

Kaip ir daugelis bendraamžių, jis tiesiog mėgo gainioti kamuolį ir su mokyklos komanda dažnokai vykdavo į įvairias varžybas.

Štai ten futbolo žinovai ir pastebėjo vaikiną, net neįtardami, kieno jis anūkas.

Pirmą profesionalaus futbolininko kontraktą Gerard’as pasirašė sulaukęs septyniolikos – su „Manchester United”, kur ir galėjo pademonstruoti savo sugebėjimus.

Dabar G.Pique yra gynėjas ir vienas geriausių futbolo klubo „Barcelona” žaidėjų.

Shakira ir Gerard’as susipažino 2010 metais Pietų Afrikos Respublikoje pasaulio futbolo čempionato išvakarėse. Jie kartu nusifilmavo klipe: atlikėja sudainavo oficialų čempionato himną, o G.Pique buvo vienas iš klipo herojų. Nuo to viskas ir prasidėjo.

Kai čempionato išvakarėse žurnalistai paklausė Shakiros, kokiais futbolininkais ji domisi, atlikėja šypsodamasi atsakė: „Man patinka, kaip įvarčius muša Davidas Villa. Bet man širdin įstrigo ir kito ispanų futbolininko – gynėjo Gerard’o Pique – žaidimas. Be to, – ir jis pats labai gražus.”

Įsimylėjėliai ilgai neviešino savo jausmų. Tikrieji garsios poros santykiai ilgai nebuvo įamžinti bendroje jų nuotraukoje. Apie Shakirą ir G.Pique sklandė tik gandai.

Pagaliau vienas populiarus žurnalas paskelbė apdovanosiantis 150 tūkstančių eurų (520 tūkstančių litų) fotografą, kuriam pavyks nufotografuoti porelę bučiuojantis.

2011 metų vasarį Ispanijos žurnalo „Caras” viršelis buvo papuoštas sensacingu kadru – švelniu Shakiros ir G.Pique bučiniu.

Bet pora viską neigė. Neva tai buvęs tiesiog draugiškas apsikabinimas per bendrą jųdviejų gimtadienį. Shakira ir Gerard’as yra gimę tą pačią dieną – vasario 2-ąją. Tiesa, garsioji atlikėja yra dešimt metų vyresnė už savo mylimąjį.

Gal porelė ir toliau būtų slėpusi savo santykius, bet tuometis „Barcelona” treneris Josepas Guardiola išsikvietė G.Pique ir pareikalavo paaiškinti savo santykius su Shakira.

Žaidėjas nuoširdžiai ir atvirai viską išklojo J.Guardiolai. Patvirtindamas savo žodžius į tinklalapį jis įdėjo asmeninę nuotrauką su Shakira. Bet joje, be porelės, buvo dar daugybė žmonių, – ir vėl neaišku.

Galutinį tašką padėjo Shakira. Savo tinklalapyje „Twitter” ji paskelbė nuotrauką su Gerard’u ir po ja parašė: „Pristatau jums savo saulę.”

Iš pradžių viskas klostėsi puikiai. Įsimylėjėliai džiugino gerbėjus kelionių nuotraukomis, rengė romantiškus susitikimus futbolo rungtynių metu.

Atlikėja net persikėlė gyventi į Madridą, kad būtų arčiau mylimojo. Kai paparacai užtiko Shakirą ir Gerard’ą restorane su atlikėjos tėvais, pasklido gandai apie sužadėtuves.

Vestuvės buvo numatytos 2012 metų vasarą ir joms intensyviai ruoštasi. Bet Gerard’as užmezgė intrigėlę su gerokai jaunesne mergina. Karštas kolumbietiškas Shakiros kraujas užvirė – ji neatleido išdavikui, ir pora išsiskyrė.

Išsiskyrimą su G.Pique atlikėja išgyveno sunkiai. Apimta širdgėlos ir nevilties ji nusikirpo savo šviesias garbanas ir į socialinį tinklą įdėjo šokiruojančią nuotrauką.

Pora nebendravo keletą mėnesių, o paskui G.Pique ėmė atgailauti ir siekti mylimosios palankumo.

Shakira pasidavė: atleido neištikimajam Gerard’ui. Jie vėl pradėjo rodytis viešumoje.

Linksmai šventė bendrą gimtadienį, buvo pastebėti apsikabinę per eilines futbolo rungtynes, romantiškai keliavo.

Vėliau paparacams pro akis nepraslydo apvalėjantis Shakiros pilvukas.

Iš pradžių garsioji atlikėja nekomentavo savo nėštumo, o kai jo nuslėpti nebebuvo įmanoma, apie tai pranešė per „Facebook”.

Būdama nėščia Shakira jautėsi gerai ir daug keliavo. Tiesa, jai teko atsisakyti koncertų, nes norėjo kaip galima daugiau laiko skirti svarbiam savo gyvenimo momentui.

Pernai gruodį gimė Milanas Pique. Kaip aiškino poros atstovai, žodis „Milan” slavų kalbose reiškia „brangus”, o sanskrito – „vieningumas”. Galbūt mažylis padės visiems laikams sustiprinti šią puikią sąjungą.

Parengė Ona KACĖNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.