Nuotakos neišsirenkantis princas Harry susitikinėja su viena mergina, tačiau myli kitą

Teigiama, kad Didžiosios Britanijos princas Harry vis dar tebemyli savo buvusią merginą Chelsy Davy ir dėl to esą neskuba vesti dabartinės savo draugės.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 9, 2013, 2:35 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 2:25 PM

Naujoje neoficialioje biografijoje apie šį 28 metų karališkąjį viengungį pasakojama, kad, nepaisant prieš trejus metus įvykusio išsiskyrimo, Chelsy vis dar gali tapti princo žmona.

Dienraščio „The Daily Mail“ specialiame priede „Harry: žmonių princas“ rašoma, kad princas svarsto galimybę dabartinę merginą, 24 metų Cressida Bonas, kada nors vesti.

„Ji labai tvirta ir geriausiai tinka tapti princo nuotaka. Ji tikriausiai yra už jį intelektualesnė, ir lažinuosi, kad atėjus laikui jis pasirinks ją tapti savo princese“, - citavo biografas vieną iš princo draugų.

Princą Harry su Cressida pernai supažindino jo pusseserė princesė Eugenie. Taigi nenuostabu, kad princesės mama, Jorko hercogienė Sarah Ferfuson taip pat palaiko Cressidos, kaip būsimosios princo žmonos, kandidatūrą. Teigiama, kad teta netgi ragino savo sūnėną kuo greičiau pasipiršti Cressidai, bet Harry dar nepasiruošęs eiti prie altoriaus.

Galbūt taip yra todėl, kad princas nepamiršo savo buvusios meilės Chelsy.

„Nenurašykite Chelsy. Ji septynerius metus buvo jo gyvenimo meilė, ir manęs nestebintų, jei netolimoje ateityje ji vėl atsirastų jo gyvenime. Aš manau, kad jie vienas kitą myli ir galų gale vėl bus kartu. Tiesą sakant, ir jai nepatiks, kad aš tai sakau, tikiu, kad jie susituoks, kai Chelsy įsitikins, jog Harry liovėsi lakstyti paskui kitas“, - kalbėjo kitas princo draugas.

Chelsy su pertraukomis draugavo su princu Harry 2004-2010 metais. Harry savo buvusiam mokyklos laikų draugui yra teigęs, kad ši mergina yra jo gyvenimo meilė.

Parengė Giedrė Balčiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.