Seksualioji M. Kerr išmesta iš „Victoria's Secret“ angelų

Iš Australijos kilęs modelis Miranda Kerr visuomet žavėjo vyrus, o moteris vertė nuryti pavydo kartėlį. Ji ne kartą buvo vertinama kaip viena gražiausių ir seksualiausių manekenių bei apatinių drabužių kompanijos „Victoria's Secret“ angelų. Trejus metus M. Kerr demonstravo gundantį kompanijos apatinį trikotažą ir stilingus maudymosi kostiumėlius.

„Victoria`s Secret“ vadovams nepatiko per dideli modelio motinystės instinktai.<br>"Reuters"
„Victoria`s Secret“ vadovams nepatiko per dideli modelio motinystės instinktai.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 11, 2013, 1:32 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 11:27 AM

Nepaisant gerai apmokamo darbo ir su aktoriumi Orlandu Bloomu sukurtos šeimos, modeliui gyvenime trūko prieskonių: ji nuolat pozuodavo atvirose, dažnai nuogą kūną pabrėžiančiose fotosesijose, nevengė nusimesti drabužių.

Panašu, kad toks australės požiūris „Victoria's Secret“ vadovybei nebuvo priimtinas, ir ji nusprendė nutraukti sutartį su žinoma manekene. Įvairūs šaltiniai teigia, kad viso to priežastimi tapo netinkama M. Kerr reputacija. 30-metė moteris sulaukė priekaištų ir dėlto, kad augindama du vaikus nevengia pabrėžti savo mamos statuso. O tai, anot apatinių drabužių kūrėjų, neprideda seksualumo ir mažina klientų susidomėjimą jų parduodamais gaminiais.

Be viso to, M. Kerr vos prieš mėnesį pateko į avariją, kai į jos automobilį įsirėžė kitas automobilis, kurį, kaip įtariama, vairavo neblaivus vairuotojas. Dėl patirtos kaklo traumos M. Kerr buvo gydoma ligoninėje.

Nors modelis buvo atleistas, gali būti, kad didžiuosiuose kompanijos šou ji vis dar pasirodys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.