Aktorius B. Pittas niekad nesijautė laimingesnis nei dabar

Praėjusią savaitę pasaulį sudrebino žinia apie aktorės Angelinos Jolie pašalintas abi krūtis. Apie prevencinę operaciją prabilusi gražuolė dėkojo savo gyvenimo draugui Bradui Pittui. O ką apie tai mano pats aktorius? „Man viskas sekasi gerai. Neteko patirti laimingesnio gyvenimo nei dabar“, - kalbėjo garsenybė, duodamas pirmąjį interviu spaudai po tris mėnesius trukusių chirurginių procedūrų, atliktų A. Jolie, rašo „Daily Mail“.

B. Pitto teigimu, operaciją jie pavertė nuotykiu, tačiau prisipažino, jog šis klausimas jam yra jautrus.<br>AP
B. Pitto teigimu, operaciją jie pavertė nuotykiu, tačiau prisipažino, jog šis klausimas jam yra jautrus.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 21, 2013, 12:13 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 11:41 AM

Per interviu žurnalui „Esquire“, B. Pittas teigė, jog džiaugiasi savo gausia šeimyna ir draugais, kurių vos keletas, bet jie tikri.

„Turiu keletą draugų. Turiu keletą artimų draugų ir savo šeimą. Niekada nebuvau laimingesnis“, - prisipažino 49 metų aktorius.

Jis taip pat sakė, kad yra laimingas turėdamas tokią didelę šeimą. Kartu su Angelina jie augina šešis vaikus: 11-metį Madoxą, 9-metį Paxą, aštuonerių Zacharą, šešerių Shiloh ir ketverių dvynius Knoxą ir Vivienne.

„Visada galvojau, kad noriu šeimos. Norėjau, kad ji būtų didelė, - paklaustas, ar netrūksta namuose tylos, atsakė Holivudo žvaigždė. - Norėjau, kad namie būtų chaosas. Pas mus – nuolatinis čiauškėjimas. Ar tai būtų kikenimas, ar klykimas, ar verkimas, ar daužymas. Man tai patinka. Man tai patinka. Man tai patinka. Nekenčiu, kad jų nėra. Nekenčiu. Gal ir smagu dieną praleisti viešbučio kambaryje: „Puiku. Pagaliau galiu paskaityti laikraštį“. Bet jau kitą dieną pasiilgstu tos kakofonijos, viso to gyvenimo.“

Nors dabar vyrą tenkina ramus šeimyninis gyvenimas, jis atskleidė, kad anksčiau nerimavo, jog negalėdavo nustygti vietoje.

„Aš taip toli nueidavau, o tada panorėdavau imtis ko nors kito. Turiu galvoje, man trūko dviejų kreditų, kad pabaigčiau koledžą. Dviejų kreditų. Man tik reikėjo prirašyti lapą popieriaus. Kas čia per vaikinas? Tas vaikinas mane baugina – vaikinas, kuris visuomet savo lėkštėje palieka truputį nesuvalgyto maisto“, - nepasitenkinimą savo būdu reiškė B. Pittas.

Aktorius, kuris šiuo metu reklamuoja savo naujausią filmą „Pasaulinis karas Z“ („World War Z“), taip pat mano, kad retkarčiais jo vartoti narkotikai padarė šiek tiek žalos.

„Ilgai maniau, kad padariau sau daug žalos, vartodamas narkotikus. Iš dalies plaukiau pasroviui. Buvau toks vaikinas, kuriam atrodė, jog jis užaugo vakuume, ir jam norėjosi viską pamatyti, patirti įkvėpimą. Sekiau tuo antruoju troškimu. Metų metus praleidau atsi....nėdamas, - kalbėjo aktorius. - Bet tada aš perdegiau ir pajutau, kad švaistau savo galimybes. Tai buvo sąmoningas pasikeitimas. Tai nutiko maždaug prieš dešimtmetį. Buvo toks jausmas, lyg atsibusčiau. Nes kitu atveju, kokia prasmė?“

Aktorius savo gyvenimo draugę taip pat vadino drąsuole dėl to, kad praėjusį antradienį ji išspausdino savo pranešimą „New York Times“ ir atskleidė, kad jai buvo atlikta dviguba mastektomija.

„Mes buvome susitarę dėl nedidelės savo pačių pooperacinės reabilitacijos, ir ji tapo visai linksma. Iš to mes padarėme nuotykį, - vėliau leidiniui „USA Today“ sakė B. Pittas. - Aš gana jautrus šiuo klausimu. Ji galėjo visiškai niekam apie tai nesakyti ir nemanau, kad kas nors būtų sužinojęs, nes rezultatai labai geri. Bet jai buvo labai svarbu pasidalinti savo istorija, kad kiti suprastų, jog tai neturi būti baisu. Tiesą sakant, tai dalykas, kuris gali sustiprinti tave ir mus.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.