Aktorė D. Moore susitaikė su vyriausia dukra

Kad ir kiek pyktų ant savo motinos Holivudo garsenybės Demi Moore (50 m.) trys jos dukterys, vis dėlto jausmai nugali. Neseniai Los Andželo oro uoste aktorė vėl buvo pastebėta su vyriausiąja savo dukra 24 m. Rumer Willis.

Nemalonumai D. Moore šeimoje kilo po skyrybų su vyru Ashtonu Kutcheriu - pora kartu nebegyvena nuo 2011 m. lapkričio.<br>AP
Nemalonumai D. Moore šeimoje kilo po skyrybų su vyru Ashtonu Kutcheriu - pora kartu nebegyvena nuo 2011 m. lapkričio.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-01 10:10, atnaujinta 2018-03-05 01:37

Motina su dukra ketino kartu skristi į Nju Meksiką, kur pastaraisiais metais gyvena D. Moore. Kartu su moterimis skrido ir Rumer draugas – Jasonas Blairas. Laukdama skrydžio trijulė linksmai bendravo tarpusavyje. Jų santykiai neišdavė neseniai tarp motinos ir dukters įvykusio konflikto.

Nemalonumai D. Moore šeimoje kilo po skyrybų su vyru Ashtonu Kutcheriu (35 m.) - pora kartu nebegyvena nuo 2011 m. lapkričio.

Netekties skausmą ir širdies sopulį aktorė bandė gydyti alkoholiu ir draudžiamais medikamentais. Nieko stebėtina, kad po tokio „gydymosi“ išsekusi D. Moore pakliuvo į reabilitacijos kliniką.

Trys D. Moore ir buvusio sutuoktinio Bruce'o Williso dukterys – Rumer Glenn, Scout LaRue (21 m.) ir Talullah Belle (19 m.) nusprendė su neadekvačiu motinos elgesiu kovoti savotiškai – jos tiesiog nustojo su ja bendrauti.

Kai motina išėjo iš klinikos, dukterys ir vėl bendravo su motina. Tačiau praėjusių metų pabaigoje D. Moore ir vėl ėmė keistai elgtis. Tai supykdė dukras ir jos vėl nusisuko nuo motinos.

Regis, atlaidžiausia savo gimdytojai vis dėlto yra vyriausia dukra. Ji ne tik bendrauja su motina, bet ir kartu lanko jogos užsiėmimus. Tuo tarpu vidurinės dukters Scout išleistuvių vakarėlyje D. Moore nedalyvavo.

Pasaulio žiniasklaida mirga pranešimais, esą pastaruoju metu aktorė ne tik atgavo dvasios ramybę, bet ir mėgaujasi naujais jausmais. Dabartinė jos aistra – 20 metų jaunesnis australas Willas Haniganas, su kuriuo moteris susipažino jogos užsiėmimuose. Ilgaplaukį barzdotą vyruką žurnalistai jau praminė Tarzanu.

Su A. Kutcheriu Holivudo garsenybė kartu išgyveno šešerius metus. 15 metų už buvusią žmoną jaunesnis A. Kutcheris po išsiskyrimo su D. Moore užmezgė romaną su buvusia kolege iš „To 8-ojo dešimtmečio šou“ (That '70s Show) aktore 29 m. Mila Kunis.

Parengė Erika Zabulėnienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.