Žvaigždės irgi verkia: tikroji A.Kutcherio ir D.Moore istorija

Aktorių Demi Moore (50 m.) ir Ashtono Kutcherio (35 m.) istorija, regis, niekuo nesiskiria nuo tūkstančių kitų — aistra, meilė, vedybos, neištikimybė, skyrybos. Tačiau jos atgarsiai po pasaulį sklando iki šiol. Žmonėms patinka garsenybes narstyti po kaulelį.

Aktorių Demi Moore (50 m.) ir Ashtono Kutcherio (35 m.) istorija, regis, niekuo nesiskiria nuo tūkstančių kitų — aistra, meilė, vedybos, neištikimybė, skyrybos.<br>AP
Aktorių Demi Moore (50 m.) ir Ashtono Kutcherio (35 m.) istorija, regis, niekuo nesiskiria nuo tūkstančių kitų — aistra, meilė, vedybos, neištikimybė, skyrybos.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 4, 2013, 8:18 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 4:10 AM

Sarai Leal (22 m.) nebuvo lengva paskambinti į redakciją ir iki smulkmenų papasakoti apie savo meilės nuotykį su Holivudo gražuoliu A.Kutcheriu.

Mergina ilgai kaupė drąsą, bet svarbiausia, kad niekaip negalėjo apsispręsti dėl kainos: 100 ar 150 tūkstančių JAV dolerių? O gal paprašyti dviejų šimtų tūkstančių?

Šviesiaplaukė bijojo nusipiginti, nes vienas Dievas žino, kada dar pasitaikys tokia proga, rašo „Lietuvos ryto" priedas „TV antena".

Sušoko erotinį šokį

Tik likimas 2011 metų rugsėjo 24-osios naktį Sarą atvedė į klubą „Flexx“. Žmonių čia linksminosi tiek daug, kad nebuvo kuo kvėpuoti. Ji su bičiule Marta iškart pastebėjo baltus marškinius vilkintį ir šiaudinę skrybėlę užsimaukšlinusį gražuoliuką. O, juk tai Ashtonas Kutcheris! S.Leal matė beveik visus filmus, kuriuose jis vaidino.

Ashtonas sėdėjo prie toliau esančio stalelio su kažkokiu svarbiu storuliu, o visos merginos kaip įmanydamos stengėsi patraukti jo dėmesį. Sara prasibrovė prie stalelio ir pasikėlusi marškinėlius pašoko taip erotiškai, kad visiems vyrams atvipo žandikauliai.

Po dešimties minučių Ashtonas jau vaišino Sarą prie baro, o paskui pasiūlė važiuoti dviese. Teisingiau pasakius, trise, nes jam patiko ir Marta. Bet į draugę Sara pažiūrėjo taip, kad ši nedelsdama pasišalino. Savo grobiu ji neketino dalytis net su bičiule.

Išvadino pasileidėle

Kai S.Leal susiderėjo su „US Weekly“ ir viską išklojo iki smulkmenų — preliudiją vonios kambaryje, aistringą seksą ir tai, kad jis net nepagalvojo apie prezervatyvą, — ją užsipuolė įžeisti skaitytojai.

Mergina buvo išvadinta pašlemėke, begėde, pasileidėle.

Marta atsisakė gyventi su Sara viename studentų bendrabučio kambaryje, ją atleido iš valandinio darbo biure, net tėvas kiekvieną kartą numesdavo telefono ragelį, kai dukra paskambindavo namo. Visus domino vienintelis klausimas: kaip ji galėjo taip pasielgti? Juk A.Kutcheris vedęs!

Sara nenorėjo suteikti skausmo aktoriaus žmonai Demi. Mergina apie ją net negalvojo. Juk Ashtonas jai puse lūpų buvo prasitaręs, kad tarp jo su žmona viskas baigta, jie jau seniai svetimi.

Dabar Sara gailisi. Ir jei viską būtų galima atsukti atgal, ji už jokius pinigus nebūtų važiavusi į viešbutį „Hard Rock“.

Šventinės „dovanos“

Kai šią pikantišką S.Leal istoriją išklojo viso pasaulio žiniasklaida, Holivudo žvaigždžių poros gyvenimas virto pragaru.

Baisiausia, kad D.Moore iškart viskuo patikėjo. Ji seniai žinojo, kad jos vyrui patinka būtent tokios vulgarios, įžūlios mergšės. Tik kam Sarą reikėjo temptis į lovą per jų vestuvių metines? Kad suteiktų jai dar daugiau skausmo?

Ashtonas paskambino Demi vėlų rugsėjo 24-osios vakarą ir švelniai pasveikino, pažadėjo, kad atšvęs, kai tik ji grįš iš Niujorko. Ar šalia jo tuo metu jau sėdėjo Sara? O gal gulėjo arba pliuškenosi vonioje?

Tuščia, kvaila, niekinga mergšė kartą ir visiems laikams sudaužė šeiminį D.Moore gyvenimą. Beje, tai ne tik S.Leal iš San Diego kaltė.

Lygiai prieš metus, per penktąsias vestuvių metines, Ashtonas užmezgė meilės intrigėlę su Brittney Jones.

Apie tai irgi trimitavo viso pasaulio spauda. Greičiausiai buvo ir kitų romanų, bet apie juos paparacai tiesiog nesuuodė.

Gražuolis su skrybėle

D.Moore su Ashtonu susipažino 2003-iųjų gegužę prašmatniame vakarėlyje. Vėliau spaudoje pasirodė pranešimas, kad juos supažindino Puff Daddy. Netiesa. Tokioje elegantiškoje aplinkoje nebuvo vietos reperiui.

D.Moore iki šiol lieka mįslė, kaip ten atsidūrė A.Kutcheris, tuomet dar 24 metų aktorius. Jis buvo nevykusiai apsirengęs ir užsimaukšlinęs kvailą skrybėlę. Matyt, vaikinas manė, kad su ja atrodo ypač stilingai.

Bet prabangiai apsirengusi, akinama Holivudo karalienė D.Moore, neseniai pasidariusi dar vieną riebalų nusiurbimo operaciją ir hialurono rūgšties procedūrą, neleido sau nė vieno pašiepiamo žodžio ar išpuikusio žvilgsnio.

Ji iškart pajuto, kad šis juokingai besišypsantis vaikinukas — gimininga siela.

Kiek kartų apie tai ji kalbėjosi su savo dvasiniu mokytoju rabinu Yehuda Bergu. Kabala moko pasaulyje ieškoti artimo žmogaus, panašaus į save. Taigi A.Kutcheris buvo ta puselė, kurios jai trūko, kurios tarsi laukė visą gyvenimą. Tąsyk porelė prašnekėjo visą naktį.

Buvo išvadintas alfonsu

Kai Demi ir Ashtonas pradėjo bendrauti, kilo didžiulis triukšmas. Jį vadino alfonsu, kuris, padedamas mamytės, svajoja sustiprinti savo padėtį Holivude.

Buvo kalbama, kad Ashtonas buvo vienas iš tūkstančio jaunų, bet vidutinių aktorių ir tik dėl D.Moore dėmesio prasimušė į aukščiausiąją lygą.

Tai netiesa. Kalbama, jog užmezgęs romaną su Demi, Ashtonas neteko keleto puikių pasiūlymų. Esą jo atsisakė režisieriai Martinas Scorsese, Stevenas Soderberghas ir Sofia Coppola. Jie nenorėjo į savo intelektualius filmus įsileisti gražuoliuko, kuris, pasirodo, yra apdairus vertelga, taip ir besistengiantis pasipelnyti turtingos moters sąskaita.

Bet ir tai nesąmonė. Kai jie susipažino, A.Kutcheris jau buvo nusifilmavęs populiarioje komedijoje „Žąsine, kur mano automobilis?“ ir buvo nuosavo šou per MTV vedėjas. Be to, turėjo savo verslą — prodiusavimo kompaniją ir restoraną „Dolce“. Beje, jo slenksčio D.Moore niekada nebuvo peržengusi — vegetarė naudojosi tik asmeninio virėjo paslaugomis.

Ashtonas galėjo savo širdies damai įteikti brangią dovaną, o jo naujajame name kambarių pasirodė ne mažiau nei josios būste Beverli Hilse.

Vis dėlto visuomenė į A.Kutcherio santykius su D.Moore žvelgė pro naudos prizmę, o jos adresu pasipylė priekaištai, esą už prieinamą kainą įsigijusi žaisliuką.

Vyresnė net 16 metų

Kai po pusantrų metų įsimylėjėliai paskelbė ketinantys tuoktis, vėl kilo sumaištis. Pikti liežuviai ėmė plakti apie jų amžiaus skirtumą — 16 metų!

Keista, bet Holivudo aktorė Susan Sarandon taip pat buvo vyresnė už savo vyrą Timą Robbinsą dvylika metų, bet apie ją nerašė ir dešimtadalio to, ką kurpė apie Demi.

Reporteriams užkliuvo faktas, kad ji rengiasi žengti prie altoriaus trečią kartą ir dar su berniuku, kuris nedaug vyresnis už jos dukterį Rumer.

Tai buvo trečios oficialios žvaigždės vestuvės, bet pačios geriausios. Svarbiausia — laikantis kabalos prisakymų. Tarp svečių buvo ir naujų, ir senų D.Moore draugų.

Šventėje dalyvavo ir buvęs D.Moore vyras Bruce’as Willisas. Jis, kaip ir įprastai, tąkart gerokai padaugino. Bet net jei ir būtų pargriuvęs po stalu, Demi tai būtų buvę nesvarbu. Šalia buvo nuostabus vyras, o ateityje, kaip ji manė, laukė daug laimės.

Dukterys patėvio nemėgo

Žinoma, iš pradžių vyrui buvo nelengva. Jis turėjo pasistengti, kad užmegztų ryšį su Demi dukterimis.

Panelės tik atrodė mielos namų katytės, o netrukus pasirodė esančios šnypščiančios katės aštriais nagučiais.

Veikiausiai tik 17-metė Rumer patėviui parodė bent truputį simpatijos. Vidurinioji Scout buvo suglumusi, o jauniausioji Tallulah naują mamos mylimąjį sutiko priešiškai.

Jos visos trys dievino tikrąjį savo tėvą B.Willisą. Tėvų skyrybos sudavė dukterims skaudų smūgį, nuo kurio jos taip ir neatsipeikėjo.

Ashtonas pasirodė atkaklus ir užsispyręs. Jis ruošdavo podukroms pusryčius ir kepdavo puikius pyragus. Nieko nuostabaus — juk jis beveik metus dirbo virėjo padėjėju italų restorane.

A.Kutcheriui buvo nelengva, bet laikui bėgant jie įveikė nesutarimus ir net visi kartu pasirodydavo viešumoje.

Prie šeimos nuolat prisidėdavo ir B.Willisas, kamuojamas netikėtų atgailos bei pavėluoto pavydo proveržių.

Vyrai Demi palikdavo

Visos oficialios ir neoficialios santuokos D.Moore sukėlė sunkumų. Ir jos anksčiau ar vėliau baigdavosi liūdnai — mylimi vyrai palikdavo Demi kartais net neaiškindami priežasčių.

Tik su pirmu sutuoktiniu muzikantu Freddy Moore’u aktorė išsiskyrė taikiai. Mielas, vaikiškas, taip ir nesuaugęs Freddy iki šiol buvusiąją vadina genialiąja Demi.

Kai nusifilmavo televizijos seriale „Centrinė ligoninė“ (General Hospital), D.Moore buvo pastebėta ir sulaukė kvietimų į filmų atrankas. Ji buvo užmezgusi beprotišką romaną su jaunu aktoriumi ir režisieriumi Emilio Estevezu, vaikinu iš geros Holivudo šeimos. Jo tėvas — garsusis aktorius Martinas Sheenas.

Bet Holivudo snobai merginą, neprisimenančią savo tėvo, gyvenusią namelyje su ratais, priėmė kaip artimą. Anuomet negalima buvo jos nemylėti. Demi Gene Guynes — liekna, grakšti, graikų deivės profiliu ir per kraštus besiliejančia energija, patiko visiems — nuo atsitiktinių taksistų iki aukštakakčių režisierių.

Po dvejų metų Emilio kažkodėl ją paliko. Ir jei ne Bruce’as, juodaplaukė būtų sunykusi iš sielvarto. Girtuoklėlis, mušeika B.Willisas taip susuko Demi galvą, kad jie nurūko į Las Vegasą ir ten susituokė.

Dievino savo žmoną

Vėliau jie tapo pavyzdinga šeima — būtent taip apie aktorius kalbėjo žmonės. Bruce’as nepraleisdavo progos pabrėžti, kad dievina savo žmoną ir tris dukreles. Na, gražiai meluoti jam visada sekėsi.

B.Willisas savaip buvo geras vyras. Jis pritardavo visoms žmonos išdaigoms ir rėksmingiems apdarams.

Vien ko vertos juodos nėriniuotos kelnės, kuriomis pasipuošusi D.Moore kartą atėjo į „Oskarų“ teikimo ceremoniją. Tikras kičo ir beskonybės pavyzdys!

Demi susitarė su Bruce’u: viską, ką abu daro, daro dėl šeimos, diena iš dienos uždirbdami pinigus į bendrą taupyklę.

Jie abu daug pasiekė — dešimtame dešimtmetyje Demi ir Bruce’as buvo vadinami įtakingiausia Holivudo pora. Ji tapo pirmąja sapnų fabriko aktore, kuri už filmą susižerdavo ne mažiau kaip dešimt milijonų JAV dolerių.

D.Moore dirbo tiek, kiek ir vyrai: dėl vaidmens ji lankė striptizo pamokas, boksavosi sporto salėje, net nusiskuto plikai, kad visiems įrodytų, jog yra geriausia.

Papiktino Ameriką

1991-aisiais D.Moore būdama septintą mėnesį nėščia nusifotografavo nuoga žurnalo „Vanity Fair“ viršeliui. Kilusiam skandalui savo mastu galėjo prilygti nebent žemės drebėjimas.

Piktinosi visa Amerika, o šalies vaikų gydytojų asociacija į leidinio redakciją atsiuntė protesto notą. Dėl nenumaldomo potraukio rizikuoti anuomet D.Moore galėjo susilygti su popmuzikos atlikėja Madonna.

Bet laikas bėga. Jis viską nutrina, praryja, apdengia pilku smėliu. Taip jau atsitiko, kad ir B.Willisas liko už borto. Priežastis? Išgertuvės, moterys, brangūs automobiliai, dėl kurių jis tiesiog ėjo iš proto.

Skyrėsi dvejus metus

Demi ir Bruce’as paskelbė apie skyrybas sunkiausiu jai metu.

1998 m. vasarą nuo galvos smegenų auglio mirė aktorės motina Victoria Guynes.

Skyrybų procesas truko dvejus metus. 2000-aisiais D.Moore vėl tapo laisva. Tuomet ji nenorėjo nieko: nei kino, nei meilės romanų. Dukterys, ferma Aidahe, pusryčiai, pamokos — tuo apsiribojo aktorės interesai.

Bet netikėtai į jos namus užgriuvo Drew Barrymore ir per penkias minutes įkalbėjo nusifilmuoti „Griausmingųjų Čarlio angelų“ tęsinyje. Aktorė grįžo į Holivudo kalvas pasidailinusi kūną ir ieškodama meilės. A.Kutcheris buvo vertas jos meilės. Bent taip manė Demi.

Paniškai bijojo senatvės

Naujoji ponia Kutcher norėjo tik vieno dalyko — paprastos laimės su mylimu vyru. Bet ši laimė tarsi cukrinė vata tirpo tiesiog akyse.

Viskas prasidėjo nuo kūno: Demi paniškai bijojo senatvės. Jai pradėjo atrodyti, kad jei nuvys grožis, Ashtonas jos nebemylės.

Jei šalia Demi būtų buvęs jos amžiaus vyras su alaus pilvuku ir raukšlėmis aplink akis, ji tikriausiai nebūtų taip stipriai krimtusis.

Į šalia esantį jauną ir nenuilstantį gražuolį žiūrėjo visos moterys — net prabangaus grožio salono manikiūrininkės kinės. Demi net pakeitė saloną.

Ko tik nedarė aktorė, stengdamasi sustabdyti laiką. Grožio procedūrų išlaidos viršijo bet kokias protu suvokiamas sumas. Savo rankinėje ji visada nešiojosi butelį su kokosų vandeniu, kuris, kaip jai įteigė, yra veiksmingiausia priemonė, stabdanti ląstelių senėjimą.

Kartą jai iš Rusijos buvo atvežę šampūno, skirto arkliams. Pasirodo, juo šios šalies gražuolės trinka plaukus, todėl jie primena vešlius arklių karčius.

Baimė dėl blėstančio grožio vis stiprėjo. Demi pradėjo nervintis, kad jos amžių išduoda mintys, žodžiai, veiksmai.

Vengė kalbų apie vaikus

Siekdama būti šiuolaikiška ir pažangi kaip Ashtono bendraamžės aktorė susidomėjo „Twitter“.

Demi susirašinėjimą su Ashtonu skaitė milijonai žmonių visuose žemynuose. Tiesa, ji taip ir neįprato, kad vyras dėjo į „Twitter“ jos nuotraukas be makiažo, kur ji buvo užsimiegojusi, nesusišukavusi ir ne visada apsirengusi.

Žinoma, audringos jaunystės metais Demi ne kartą buvo išsirengusi prieš fotografų objektyvus, bet dabar jai buvo nejauku, juk ji — paauglių mergaičių motina.

Demi matė, kad Ashtonas myli vaikus. Jis prisirišo prie jos mergaičių, žaidė su jauniausiąja, vyresniąsias vežiojo po parduotuves.

Mintį susilaukti vaiko su Ashtonu Demi vijo šalin, nes atmintyje dar buvo gyvi prisiminimai apie ketvirtą vaiką su Bruce’u. Moteris prarado jį taip ir neišnešiojusi.

Ashtonas, mokantis sumaniai išvengti daugelio skaudžių temų, apie vaikus taip pat nekalbėdavo.

Teko gydytis klinikoje

Oficialiai apie skyrybas D.Moore pranešė lapkričio 17-ąją. Norėdamas užglaistyti savo kaltę Ashtonas įteikė jai dovaną — raktelius nuo naujojo „Lexus“. Juos Demi sviedė gražuoliui į veidą.

Aktorė atlaikė žurnalistų atakas ir kolegų užuojautų šūksnius. Demi atrodė, kad ji puikiai laikosi ir viską kontroliuoja, bet paskalų vis daugėjo.

Sklido kalbos, kad D.Moore piktnaudžiauja alkoholiu, kokainu, marihuana, raminamaisiais, antidepresantais.

Visi staiga prisiminė, kad 1984-aisiais režisierius Joelis Schumacheris privertė tuo metu į alkoholį įnikusią aktorę įveikti detoksikacijos kursą prieš darbą jo kino juostos „Šventojo Elmo ugnys“ filmavimo aikštelėje. Spauda priminė ir tai, kad Demi motina Virginia keletą kartų buvo pabėgusi iš brangių privačių klinikų, kuriose duktė bandė ją atpratinti nuo žalingo pomėgio.

Demi pradėjo nykti akyse, todėl buvo paguldyta į Jutos reabilitacijos centrą „Cirque Lodge“. Jos duris aktorė užvėrė tik po mėnesio. Rumer išvežė motiną į vieną Atlanto vandenyno salų.

Sulysusi, išsekusi, juodus akinius užsidėjusi D.Moore ištisomis dienomis gulėjo krėsle prie vandens. Bangos ritosi į krantą viena po kitos, o Holivudo aktorės mintys buvo šviesios.

Suliepsnojo nauja meilė?

Buvęs D.Moore sutuoktinis A.Kutcheris turi naują draugę — gražuolę aktorę Milą Kunis (29 m.). Juos skiria tik šešeri metai.

Žiniasklaida mirga pranešimais, kad D.Moore širdyje taip pat įsiplieskė nauja meilė. Esą dabar aktorės draugas — 20 metų jaunesnis perlų ieškotojas iš Australijos Willas Haniganas. Pora susipažino per jogos užsiėmimus. Dėl vešlių plaukų ir barzdos žiniasklaida jau spėjo W.Haniganą praminti Tarzanu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.