Latvijoje viešėjusi P.Hilton neatsipyrė apsipirkinėjimo manijai

Latviai, pirmieji įsivesiantys eurą, vėl mus, lietuvius, aplenkė. Ilgakojų blondinių mėgėjai Latvijoje praėjusią savaitę šėlo. Aistras sukėlė į kaimyninės šalies pajūrio miestą Jūrmalą atvykusi viena garsiausių pasaulyje vakarėlių liūčių, tarptautinio viešbučių tinklo paveldėtoja Paris Hilton (32 m.).

Paris Latvijoje pageidavo būtinai juodo automobilio tamsintais langais ir asmeninio vairuotojo.<br>„Reuters” nuotr.
Paris Latvijoje pageidavo būtinai juodo automobilio tamsintais langais ir asmeninio vairuotojo.<br>„Reuters” nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Viltė Erniūtė

Aug 11, 2013, 9:05 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 12:34 AM

Amerikietė buvo pakviesta į Aukštojo humoro savaitę kaip išskirtinė garsaus televizijos šou „Comedy Club“ dešimtojo jubiliejaus viešnia, rašo „Lietuvos rytas“.

Gražuolė sutraukė būrius smalsuolių, kurie norėjo iš arti pasižiūrėti, kaip atrodo bene dažniausiai pasaulio žiniasklaidos linksniuojama moteris, ir įvertinti jos didžėjavimo įgūdžius.

Ilgakojė blondinė Latvijos pajūrio klube „Havana Lounge“ pristatė savo naujausią programą „Diamonds And Foam Party“ (išvertus iš anglų k. – „Deimantų ir putų vakarėlis“.).

Laimingieji, kuriems pavyko pabendrauti su madingų vakarėlių žvaigžde, ją gyrė už draugiškumą ir puikų didžėjavimą.

Privačiu lėktuvu praėjusio penktadienio popietę iš Paryžiaus į Rygą atvykusi garsenybė apsistojo pačiame Latvijos sostinės centre esančiame prabangiame penkių žvaigždučių viešbutyje „Royal Square“. Kalbama, kad viešbutyje amerikietė registravosi slapyvardžiu.

Į Latviją P.Hilton atvyko ne viena. Ją lydėjo ne tik jos vadybininkas, spaudos atstovas, asmens sargybinis, kirpėjas ir vizažistas, bet ir jos naujoji meilė – berniukas saldainiukas Riveris Viiperi.

Žavi pora penktadienio vakarą apsikabinusi pozavo fotografams ant raudonojo kilimo, patiesto visiems atvykusiems į jubiliejinį „Comedy Club“ filmavimą Dzintarių koncertų salėje. Plačiai besišypsanti P.Hilton atrodė įsimylėjusi ir laiminga.

Vis dėlto kalbama, kad garsioji blondinė Latvijos žemę pasiekė prastai nusiteikusi. Paris supykdė atidėtas skrydis. Laimė, gražuolės nuotaika greitai pasitaisė ir ji, pasipuošusi dailia suknele, plačiai šypsojosi fotografams.

Apsipirkinėjimams atsispirti negalinti P.Hilton užsuko į vieną parduotuvių. Vėliau pasivaišino ledais. Mačiusieji juokėsi, kad ledams pinigų amerikiečių turtuolei teko skolintis iš sargybinio.

Pirmą kartą Latvijoje viešinčios žvaigždės ramybe ir saugumu rūpinosi apsaugos darbuotojas, turintis teisę nešiotis ginklą.

Nors „Hilton“ viešbučių imperijos paveldėtoja garsėja kaip įnoringa persona, renginio organizatorius jis nustebino kukliu pageidavimų sąrašu.

P.Hilton pusryčiams paprašė baltymų omleto su svogūnais ir pomidorais, bulvinių blynų bei kečupo „Heinz“.

Į jos valgiaraštį turėjo būti įtrauktos ekologiškos daržovės, švieži vaisiai ir uogos. P.Hilton labiausiai mėgsta bananus, braškes, arbūzus ir vyšnias.

Ilgakojė blondinė nurodė, kad neatsisakytų ir vištienos sriubos su makaronais, spagečių „Bolognese“, sumuštinių su žemės riešutų sviestu ir salotų su kalakutiena. Mėsa – tik gerai iškepta, žuvis – neriebi balta.

Pirmenybę P.Hilton teikia nealkoholiniams gėrimams – arbatai, kavai, vandeniui, sultims, neriebiam pienui ir „Coca-Cola“ buteliukuose.

P.Hilton pageidavo būtinai juodo automobilio tamsintais langais ir asmeninio vairuotojo, pasirengusio bet kuriuo paros metu pristatyti ją į pageidaujamą vietą.

Privalomi atributai automobilio salone – „iPod“ skirtas adapteris, išmaniojo telefono „Blackberry“ įkroviklis, vanduo ir užkandžiai.

Viešbutyje vakarėlių liūtė pageidavo prabangių apartamentų arba prezidentinio numerio nerūkantiems, esančio tolėliau nuo lifto.

Jos pageidavimų sąraše buvo naujausi tokių madingų žurnalų kaip „US Weekly“, „Vogue“, „Star“ numeriai, burbulinė vonia, levandos bei vanilės kvapo žvakės, CD ir DVD grotuvas bei gėlės.

Tiesa, viešbutyje garsioji blondinė neužsibuvo – vos po 12 valandų viešnagės ankstyvą rytą P.Hilton su būriu palydovų išskubėjo į Ispanijai priklausančią Ibisos salą. Iš ten yra kilęs jos dešimčia metų jaunesnis mylimasis.

Įsimylėjėlių pora savaitgalį leido kateryje mėgaudamasi karšta Ispanijos saule. Viduržemio jūros saloje Paris pristatys tą pačią programą kaip ir Jūrmaloje.

„Man patinka stebėti, kaip minia šoka“, – išvažiuodama iš Latvijos kalbėjo visą mėnesį Ibisoje didžėjausianti P.Hilton.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.