Buvusi pirmoji Prancūzijos ponia C.Bruni-Sarkozy atsidavė silpnybėms

Po penkerių metų buvimo pirmąja Prancūzijos ponia Carla Bruni-Sarkozy (45 m.) grįžta į mados industriją. Gražioji moteris tapo italų prabangių juvelyrikos namų „Bulgari” veidu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 13, 2013, 8:23 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 11:21 PM

Buvusi pirmoji Prancūzijos ponia nedirbo modeliu nuo to laiko, kai 2008-aisiais ištekėjo už tuomečio šalies prezidento Nicolas Sarkozy (58 m.). Bet ir pristačiusi „Bulgari” papuošalų kolekciją C.Bruni-Sarkozy tvirtino, kad vis dėlto neketina grįžti į mados industriją.

„Tiesiog negalėjau atsispirti šių juvelyrikos namų pasiūlymui. Niekuomet nenešiojau jų papuošalų – nebent fotosesijų metu, todėl labai lengva paaiškinti mano susižavėjimą.

Papuošalai visada buvo mano silpnybė. Prisimenu, kaip vaikystėje slapčia matuodavausi savo tetos apyrankes”, – pasakojo buvusi pirmoji Prancūzijos ponia.

„Bulgari” kuria ne tik papuošalus, bet ir prabangius laikrodžius, rankines, kvepalus, kosmetiką, aksesuarus, nuo 2011 metų priklauso LVMH – „Moët Hennessy Louis Vuitton” prabangos prekių grupei.

Mados specialistai teigia, kad buvusi pirmoji Prancūzijos ponia grįžo prie to darbo, kurį išmano geriausiai. Jų teigimu, „Bulgari” reklamoje C.Bruni-Sarkozy tiesiog spinduliuoja elegancija ir seksualumu.

Garsioji moteris, be prabangaus prekės ženklo, dar reklamuoja ir savo naująjį – ketvirtą – muzikinį albumą „Little French Songs”. Vienoje dainoje ji kalba apie meilę savo vyrui.

„Taip, įrašiau meilės dainą, skirtą Nicolas. Ir pavadinau ją „Mon Raymond”. Mat pavadinimą „Nicolas” jau buvo pavartojęs kitas muzikantas. Kodėl pasirinkau vardą Raymond’as? Todėl, kad jį galima įvairiai rimuoti”, – paaiškino C.Bruni-Sarkozy.

Dabar gražuolei nėra būtina griežtai laikytis etiketo ir paklusti pirmosios ponios pareigų reikalavimams. Tad ji visiškai nesivaržo reikšdama emocijas – šmaikštauja, juokiasi, kalba garsiai ir visiškai nesibaimina būti savimi.

„Praėjo daugiau nei metai, kai mano vyras nebėra Prancūzijos prezidentas. Žinoma, būti prezidento žmona – didelė garbė. Tai buvo fantastiškas mano gyvenimo periodas! Bet negalėčiau pasakyti, kad jo ilgiuosi. Dabar ir aš, ir Nicolas galime daugiau laiko būti kartu”, – džiaugėsi buvusi pirmoji Prancūzijos ponia.

Sutuoktiniai Sarkozy auklėja du vaikus: vienuolikametį Aurelieną – Carlos sūnų (jo moteris susilaukė su filosofu Raphaeliu Enthovenu) ir jųdviejų dukrelę – dvejų metų Giulią.

„Nicolas – puikus tėvas. Bet ne iš tų, kuris keistų Giuliai sauskelnes. Jis – tikras vyras! O tikras vyras niekada neužsiims tokiais dalykais”, – ramiai teigė Carla.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl įvyko visuotinis elektros išjungimas Ukrainoje?